Opinii și Editoriale

Sergent, anunta desteptarea!

Presa noastra scrie foarte rar despre viata ostasilor si problemele Armatei Nationale. Dar acolo exista ofiteri, plutonieri, sergenti, fruntasi si ostasi care fac parte din ceea ce numim floarea societatii.

Ostasii de azi s-au nascut in cei mai inflacarati ani ai desteptarii noastre nationale. La scoala, ei s-au bucurat de istoria si literatura pe care comunistii sovietici le-au interzis-o parintilor lor. Cred ca ostasii de azi au o mandrie tricolora si stiu care trebuie sa fie viitorul tarii lor.
In cadrul campaniei electorale, putine partide si-au amintit ca exista alegatori si in Armata Nationala. CEC nu interzice publicitatea electorala in unitatile militare, dar cine dintre politicieni a mers prin cazarmi sa solicite sustinerea ostasilor? Ar fi o mare greseala ca, pe 5 aprilie, militarii sa voteze asa cum le va ordona comunistul nr.1, care, din greseala, e si comandant suprem al fortelor armate. Iata de ce, ca un adevarat camarad de arme, ma adresez ostasilor in termen, dar si ofiterilor sa se alinieze, prin votul lor, fortelor democratice care au promis o coalitie postelectorala – PLDM, PL si AMN.
Sergent, anunta desteptarea!
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *