Timpul.md

Actualitate 4 Aprilie 2020 | 17:41

Sergiu Litvinenco: „Acum că în orașul Ștefan Vodă este instituită oficial carantina, Igor Dodon nu ar vrea să se intereseze cine a transportat locuitorii din Ștefan Vodă la Mănăstirea Poceaev din Ucraina”

Aproape la fiecare ieșire publică, Igor Dodon le arată din deget conaționalilor noștri din diasporă precum că ar fi mai toți purtători de COVID-19. Și repetă de fiecare dată că ar trebui să stea acolo unde sunt ca să nu-i infecteze pe cei din Republica Moldova.

Dar acum că în orașul Ștefan Vodă este instituită oficial carantina, Igor Dodon nu ar vrea să se intereseze cine a transportat locuitorii din Ștefan Vodă la Mănăstirea Poceaev din Ucraina? Excursie de la care, conform autorităților, a pornit infectarea masivă a locuitorilor raionului cu COVID-19, inclusiv a președintelui raionului și a unei bune părți din cadrele medicale din raion. Oare nu compania de transport care aparține deputatului PSRM Alexandru Jolnaci? Și încă ceva – de ce la intrarea în Republica Moldova (pe 14 martie a.c.) nimeni din pasagerii acelei curse nu a completat fișa epidemiologică (obligatorie la acea vreme)? Oare nu ”de-atâta” că compania respectivă avea ”acoperire” (crâșă) din partea ”celui care face legea” în raionul Ștefan Vodă?

P.S. Despre aceasta problemă nu veţi auzi la posturile de televiziune, deoarece, în opinia lui Dragoş Vicol, această informaţie nu este una echidistantă, sigură, veridică şi imparţială…

RECORD DE INFECȚII în R. Moldova / +161 de cazuri noi de COVID-19. 3 persoane au decedat (12 în total). 752 de persoane au fost infectate / VIDEO

Sergiu Litvinenco / Facebook.com

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus