Artă

Serj Kuzenkoff, inspirat din experienţa sa de tătic

În ultimele luni, de fiece dată când l-am contactat, Serj Kuzenkoff ne-a vorbit în şoaptă, ca să nu deranjeze liniştea şi somnul micuţei sale. Acum câteva zile însă, spre marea noastră surprindere, Serj ne-a răspuns cu voce tare. Ne-a spus că şi-a încheiat concediul paternal, dar că nu regretă deloc această experienţă – rară, deocamdată, în Moldova, însă extrem de frumoasă şi dublu productivă, căci i-a fost de ajutor soţiei şi s-a încărcat de inspiraţie.

„Nu-mi este jenă să spun că am fost în concediu parental. Cariera e carieră, dar familia este cea mai importantă, iar atunci când e nevoie de ajutorul tău, trebuie să faci tot posibilul ca să-l acorzi, ne-a spus Serj. De aceea, să zicem că mi-am luat o mică pauză în care, pe lângă faptul că am avut grijă de fiica noastră, am reuşit totuşi să lansez câteva piese noi. A fost posibil inclusiv pentru că statutul de tată mi-a oferit o experienţă unică, ce m-a inspirat şi m-a umplut de emoţii pozitive. Veţi vedea şi în noile mele piese”, ne-a asigurat interpretul care este decis să-şi împărtăşească cu publicul emoţiile de tată…

Prima melodie despre care ne-a vorbit artistul se numeşte „Îmi spune inima”. Piesa (lansată acum două luni, în colaborare cu Iurie Badicu, cel care a scris textul şi muzica) nu este una de dragoste, aşa cum lasă să se înţeleagă titlul, ci mult mai complexă – vorbeşte despre adevăr, cuvânt şi oamenii care nu cunosc disponibilitatea compromisului. Al doilea şi cel mai recent proiect este duetul său cu Roxana, în melodia „Pe valsul dragostei”. Semnatara piesei este Geta Burlacu, prin aceasta interpreta debutând în calitate de autoare de muzică şi text. „Cântecul este un vals autentic şi este extrem de frumos, cap-coadă. Deseori îmi pare rău că lumea nu mai atrage atenţie la aceste caracteristici ale genului, care iniţial a fost atât de controversat, dar extrem de apreciat mai târziu”, ne-a spus Serj Kuzenkoff. Totodată, el a precizat că melodia nu va fi pusă deocamdată pe un album, ci doar va fi lansată pe site-urile muzicale, urmând să aibă în scurt timp şi un videoclip.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *