Actualitate

Sharapova, noi dezvăluiri: „M-am simţit atât de mică!” Motivul pentru care nu are prietene în tenis

„M-am simţit atât de mică. Pentru o femeie înaltă şi puternică, o sportivă, a fost un sentiment foarte dificil. Este important ca oamenii să înţeleagă faptul că nu se întâmplă ca viaţa şi cariera tuturor să fie doar soare şi curcubeu", a declarat Sharapova, într-un interviu acordat revistei The Edit.

Jucătoarea de 30 de ani susţine că, pentru prima oară, s-a întrebat zile la rând "ce cred oamenii despre mine". "În primele patru sau cinci luni, mi-a fost foarte greu să pun vreun cuvânt pe hârtie sau orice fel de memorie", a explicat fostul lider mondial, care urmează să-şi lanseze autobiografia, "Unstoppable: My Life So Far", pe data de 12 septembrie.

După ce a revenit în circuit, mai multe jucătoare au criticat deciziile luate de organizatorii mai multor turnee, care i-au acordat rusoaicei wild card-uri. Dintre Grand Slam-uri, Sharapova a primit wild card doar la US Open.

Campioană la New York în 2006, Maria Sharapova a evitat elagant să răspundă criticilor. Şi a oferit o posibilă explicaţie pentru care nu are foarte multe prietene printre jucătoarele din circuit: "Am un obiectiv, iar ele sunt adversarele mele. Vestiarul şi terenul de joc, acestea sunt biroul meu".

Totuşi, Sharapova a recunoscut că a existat şi o parte bună în perioada de suspendare.

"Îmi amintesc de o discuie mai veche pe care am avut-o cu managerul meu. I-am spus că iubesc ceea ce fac, dar că simt că ratez multe aspecte ale vieţii. Aniversarea mea de 30 de ani, din aprilie, se apropia şi mi-am spus că vreau să o sărbătoresc ca un om normal. E ca şi cum Dumnezeu a auzit cuvintele alea şi a spus ‘Vrei o aniversare normală la 30 de ani? Ok, îţi dau 15 luni de normalitate’", a spus rusoaica. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *