Sport

Sharapova trăieşte un adevărat coşmar la New York! Wozniacki: „E inacceptabil ce se întâmplă!”

„Masha" a devenit fără îndoială persona non grata în tenisul mondial, după ce s-a dopat. Timea Babos a fost învinsă de rusoaică miercuri seară şi a vorbit despre faptul că nu trebuia să fi primit un wildcard având în vedere backgroundul său, însă Wozniacki a fost mult mai acidă.

Învinsă de Makarova, scor 2-6, 7-6, 1-6, sportiva nordică a găsit o scuză şi în faptul că a fost nevoită să joace pe terenul 5. Asta în timp ce Sharapova a beneficiat din nou de o favoare din partea organizatorilor.

"E inaccteptabil ca numărul cinci mondial să trebuiască să evolueze pe terenul cu numărul cinci. Înţeleg raţiunea organizatorilor, dar să pui o jucătoare care tocmai s-a întors după o suspendare pentru dopaj mereu pe terenurile centrale nu e în regulă. Nu se dă un exemplu bun. Să desconsideri favorita 5 în asemenea mod…", a spus Wozniacki, extrem de enervată de decizia organizatorilor, potrivit metro.co.uk.

Sharapova nu a fost niciodată populară printre jucătoarele din circuitul WTA, multe vorbind despre aroganţa "MaShei". Totuşi, cele mai multe dintre adversare s-au cenzurat, însă acum, după ce s-a dopat, atacurile vin din toate direcţiile. Cea care a vorbit prima despre Maria a fost Bouchard, care pare să le fi inspirat pe celelalte jucătoare. "Este o fraudă şi nu cred că trişorilor ar trebui să li se permită să joace acest sport. Este incorect faţă de ceilalţi concurenţi", spunea de curând canadianca.

Toate aceste discuţii pun o presiune teribilă pe umerii Mariei, care după confruntarea cu Babos nu a mai suportat întrebările jurnaliştilor legate de dopaj. Ea a părăsit sala de conferinţe, vizibil afectată. Totuşi, jocul ei rămâne unul solid, lucru arătat în special în victoria cu Simona Halep. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *