Sport

Sheriff Tiraspol a acces pentru a treia oară în grupele Europa League!

Disputa cu formația balcanică a fost una cu multe emoții pentru ”viespile” antrenate de Veaceslav Rusnac. În pofida formei bune de joc a Vojvodinei din startul actualei campanii internaționale, dar și a statisticilor caselor de pariuri care o catalogau pe adversară drept favorită certă la calificare, Sheriff a ”scos” un egal ”optimist” la Novi Sad (1-1) care le-a facilitat vizibil misiunea de calificare.

După remiza din meciul-tur, presa sârbă a reactualizat scenariul duelului Vojvodina – Bursaspor (Turcia) din turul trei preliminar al turneului, soldat cu un egal (2-2) în Serbia și o victorie categorică (3-0) în manșa a doua, sugerând că acesta poate fi și deznodământul confruntării cu Sheriff, dar nu a fost sa fie.

Pe arena din Tiraspol, după o primă repriză cu porțile nepenetrate, in minutul 59, Jhulliam deschide tabela pentru ca după doar 8 minute de joc, Fernando să dubleze avantajul gazdelor. Finalul meciului a fost incandescent. Vojvodina a redus din handicap prin Lekovici în ultimul minut regulamentar, iar ulterior arbitrul francez Chapron a prelungit meciul cu peste șapte minute, însă scorul de 2-1 nu a mai suportat modificări.

Cu un scor general de 3-2, Sheriff obține calificarea în grupele competiției, iar vineri vor deveni cunoscutele numele celor trei adversare ale tiraspolenilor.

Sheriff a mai jucat în grupele turneului în stagiunea 2009-2010, într-o serie cu Steaua București, Fenerbahce Istanbul și Twente (Olanda), dar și un an mai târziu, împreună cu Alkmaar, Dinamo Kiev și BATE Borisov. 

Sursa: politik.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *