Sport

Sheriff Tiraspol a învins-o categoric pe Dinamo Bender

Cinci goluri au fost marcate in aceasta partida de Edgras Gaucars. El s-a remarcat cu suturi precise in minutele 19,22, 53, 63 si 88. Celelalte doua goluri au fost inscrise de Serghei Gheorghiev (39) si Vladimir Volkov (64).

Dinamo a avut in componenta un singur jucator de rezerva.

Spre deosebire de ea, multipla campioana nationala isi consolideaza lotul cu noi fotbalisti. Prima achizitie din anul curent este fundasul Jasin Metinovici, in virsta de 20 de ani, de la echipa Skopje, membru al selectionatei de tineret a Macedoniei. In probe la clubul tiraspolean se afla Gandi Dassen (21 ani), campion mondial de tineret Under-20 cu selectionata Ghanei.

Potrivit diferitor surse, la echipa va fi legitimat si atacantul brazilian Jorje Caiham (23 ani), care anterior a jucat la Rao de Asusar (Brazilia), Artmedia (Slovacia) si Sigma (Cehia).

Sheriff se va antrena la Tiraspol pina pe 24 ianuarie, dupa care va pleca in Antalya (Turcia). Aici ea se va afla pina pe 9 februarie. Pentru 31 ianuarie este programat meciul amical cu Steaua Bucuresti, noteaza MOLDPRES.  

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *