Timpul Local

Shopping MallDova celebreaza Ziua Femeii

Formatia „Acord”, Vitalie Dani si Adrian Ursu vor oferi in dar flori de 8 martie

De Ziua Femeii, Shopping MallDova a pregatit un program special pentru doamne si domnisoare, dar si pentru barbatii si copiii care vor sa le felicite si sa le ofere daruri. La dispozitia lor sunt peste 80 de magazine de fashion, care prezinta noile colectii vestimentare si de accesorii ale sezonului primavara-vara 2010, dar si un targ de cadouri deschis la parterul mall-ului in perioada 5 – 14 martie.

Gama variata de cadouri din cadrul targului cuprinde obiecte handmade, bijuterii, accesorii, buchete de flori, plante de camera, felicitari tematice, produse cosmetice, decoratii. De asemenea, specialisti din industria frumusetii de la „Oriflame”, „Ovico”, „Revlon”, „Lumene”, Salonul „Oazis”, „Yves Rocher” vor da intalnire doamnelor si domnisoarelor la demonstratii de machiaj, tratamente cosmetice faciale si corporale, trenduri in domeniul esteticii.

De 8 Martie, centrul comercial va fi decorat cu pantofi-gigant, de doi metri inaltime si trei metri lungime, stilizati de tineri designeri autohtoni. Aceste decoratii inedite continua seria evenimentelor realizate in premiera intr-un centru comercial. Incepand cu ora 14.00, indragitii interpreti Vitalie Dani, Adrian Ursu si baietii de la “Acord” vor dedica cantecele lor doamnelor si vor oferi in dar flori tuturor vizitatoarelor.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *