Actualitate

Shor: Grenadele de la mormântul tatălui – un semnal să tac!

”Actul de vandalism înregistrat aseară întrece orice simț omenesc, în special când toți știu care este atitudinea mea față de tatăl meu. Cei care au mers la aceasta, nu îi poți numi nici animale pentru că chiar și în lumea animală sunt anumite principii. Eu sunt persoana care crede în Dumnezeu și sunt absolut convins că Dumnezeu îi va pedepsi. Vorbim de niste lasi, care s-au organizat într-o bandă criminală organizată, ascunși in spatele unor partide și instituții media create special pentru scopuri criminale. Nu e greu de înțeles cine sunt acești și de ce o fac, probabil îmi dau un semnal sa tac”, ne-a declarat Ilan Shor.

Vom aminti că ieri la mormântul lui Miron Shor au fost găsite două grenade de model F1 și un dispozitiv electronic asemănător unei bombe. IP Râșcani a pornit o cauză penală pe huliganism agravant.

Totodată, ținem să precizăm că unii formatori de opinie, dar și avocați moldoveni, au comentat schimbarea măsurii de arest pentru Ilan Shor, drept o urmare a intensificării colaborării sale în acheta BEM.

Sursa: deschide.md
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *