Timpul.md

Timpul Local 13 Noiembrie 2017 | 10:24

Silvia Radu, mesaj pentru funcționarii de la Direcția Transport: Rezolvați problema ambuteiajelor sau DEMISIA

Primarul interimar Silvia Radu a criticat astăzi, în cadrul ședinței serviciilor primăriei, activitatea Direcției Transport Public și Căi de Comunicație. 

Aceasta s-a arătat nemulțumită de ambuteiajele din capitală și a cerut reprezentanților direcției să vină cu un plan concret de rezolvare a problemei. În caz contrar – să demisioneze. Funcționarii au primit și un termen concret ca să prezinte soluții.

„Dar să nu veniți cu povești că nu avem bani la Primărie. Să-mi prezentați vineri soluții concrete și aplicabile. Dacă nu vedeți soluții, vă rog să lăsați pe alții să o facă și vă aștept cu demisia. Tratați acest lucru ca pe o șansă oferită. Nu am nevoie ca oamenii să plece din primărie”, a declarat Silvia Radu.

Problema traficului aglomerat din capitală a fost semnalată anterior și de către liderul PDM, Vlad Plahotniuc. Acesta a cerut reprezentanților formațiunii din Guvern să se implice pentru a găsit o rezolvare a problemei. Ca urmare, Ministerul Afacerilor Interne a sporit numărul polițiștilor de patrulare, în special în ore de vârf, care să contribuie la fluidizarea traficului, dar și să asigure traversarea sigură a străzilor pentru pietoni, în special copii și vârstnici.
 
Timpul.md

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus