Social

Sistări temporare în livrarea apei pe o stradă din capitală şi în afara oraşului

În capitală, în legătură cu executarea lucrărilor planificate la Staţia de Pompare Hidrofor din bulevardul Decebal, 19, va fi deconectată apa pe bulevardul Decebal, 19. Sistările sunt programate între orele 09.00 şi 15.00.

Potrivit ACC, pentru executarea unor lucrări de branşare a apeductului nou-construit de pe strada Alecsandri din comuna Tohatin, începând cu ora 09.00 şi până la ora 18.00 va fi sistată apa pe mai multe străzi. Este vorba despre străzile: Alecsandri, Eminescu, Vadul lui Vodă, Sadoveanu, Şcolilor, Budeşti, Păcii şi Fântânilor.

Şi în oraşul Vatra, în legătură cu executarea unor lucrări de reabilitare a apeductului din strada Plopilor, va fi sistată apa începând cu ora 09.00 şi până la ora 20.00.

Totodată, în legătură cu executarea lucrărilor de profilaxie de către compania „Gas Natural Fenosa”, este posibilă deconectarea energiei electrice în oraşul Ialoveni, proces ce va conduce la sistarea alimentării cu apă în oraş miercuri, dar şi joi. Sistările sunt programate între orele 07.00 şi 17.00.

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *