Timpul.md

Sport 22 Octombrie 2020 | 13:40

ȚSKA Sofia - CFR Cluj: Start în grupele Europa League pentru campioana României!

ȚSKA Sofia - CFR Cluj se joacă azi, de la 19:55, în Bulgaria, cu aproape 12.000 de fani în tribună. Campioana României își începe o nouă aventură europeană cu un duel din care ar trebui să iasă pe ”plus”.

CFR Cluj merge la Sofia după opt meciuri în care n-a cunoscut înfrângerea, iar băieții lui Petrescu au un moral excelent. Chiar dacă n-a reușit să mai câștige în ultimele meciuri din campionat, ȚSKA rămâne însă un adversar incomod, care reușește aproape în fiecare meci să marcheze. Îmbucurător pentru clujeni este însă faptul că bulgarii și primesc gol de fiecare dată.

ȚSKA Sofia a reușit calificarea în grupele Europa League, după ce a învins-o, surprinzător, pe Basel. Bulgarii s-au impus chiar în Elveția, cu 3-1. Atunci, ȚSKA a fost condusă cu 0-1 până în minutul 70, dar a reușit să marcheze de trei ori în ultimele 20 de minute ale confruntării și a provocat una dintre marile surprize din playoff-ul Europa League.

CFR Cluj vine din preliminariile pentru Liga Campionilor, acolo unde a fost însă învinsă de Dinamo Zagreb. De atunci, clujenii au mers aproape perfect și nu au mai pierdut niciun meci. Patru victorii și trei egaluri în Liga I și două succese în Europa League, cu Djurgarden (1-0) și KuPS (3-1).

Agențiile de pariuri se așteaptă la o confruntare echilibrată, iar cotele oferite pentru ambele echipe sunt destul de apropiate. Totuși, CFR este o echipă mult mai experimentată pe plan european decât adversara din Bulgaria, așa că ardelenii sunt favoriți la victorie.

VOR FI SUPORTERI ÎN TRIBUNĂ

UEFA și-a dat acceptul ca partidele din grupele Europa League și Champions League să se joace cu suporteri, acolo unde situația epidemiologică permite accesul fanilor pe stadioane. Astfel, arenele pot fi ocupate în proporție de 30%, ceea ce înseamnă că ȚSKA Sofia va aduce aproape 12.000 de suporteri la meciul cu CFR Cluj.

 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus