Moldova

Slusari: Parlamentul este paralizat de frica lui Dodon

Cu uimire am aflat acum că săptămâna curentă nu vom avea ședințele plenare ale Parlamentului. Chipurile la solicitarea mai multor deputați. Nu am văzut sondajul în răndul deputaților și nu sunt sigur că majoritatea aleșilor poporului nu vor să muncească.

Este reprobabil ceea ce se întâmplă. Săptămâna aceasta urma să fie dezbătute niște proiecte de legi foarte importante și mult așteptate pentru medici, agricultori, producătorii autohtoni ect. Ar trebui să fie audiat ministru apărării în legătură cu aceasta decizia mai mult decât nereușită privind participarea ostașilor noștrii la parada de la Moscova. Platforma DA planifica să propună votarea în plen a comisiei parlamentare de anchetă privind investigarea actelor de corupție și îmbogățirea ilicită a lui Igor Dodon.

Să vede că Parlamentul este paralizat de frica lui Dodon. El nu știe ce de făcut și de dragul propriilor interese meschine blochează activitatea forului suprem legislativ. Iar Birou Permanent al Parlamentului uzurpează puterea, fără să țină cont de poziția majorității deputaților.
 
A. Slusari / https://www.facebook.com 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *