Muzică

„Snails” şi marele mister

De data aceasta, „melcii” le-au pregătit acestora o dublă surpriză – melodia „Paşapoartele Albastre”, care va fi lansată la începutul lui octombrie şi noua denumire a trupei care încă rămâne învăluită în mister. Tot ce vă putem spune e că începe cu litera F… Dar oricare ar fi ea, acest lucru nu va schimba calitatea melodiilor lor.

Pentru membrii trupei „Snails” toamna se anunţă a fi una foarte bogată şi mai ales plină de evenimente importante. Pe 2 octombrie va avea loc lansarea piesei „Paşapoartele Albastre”, după care, peste câteva zile, vom putea vedea şi videoclipul acesteia. Pentru sfârşitul lunii este preconizată apariţia mult aşteptatului album care, ne asigură „melcii”, le va surclasa pe celelalte şi mai ales va fi cu mult peste aşteptările melomanilor „Snails”. „La început vom apărea cu un preview sau trailer, care va fi promovat pe net timp de o săptămână şi jumătate. Apoi vom lansa albumul care va fi prezentat concomitent – atât publicului de la Chişinău, cât şi celui de la Bucureşti. La fel va fi şi cu clipul”, ne-a spus managerul trupei, Mihai Ciobanu. El precizează că pentru clipul „Paşapoartele Albastre” au primit, de la moldovenii aflaţi peste hotare, peste cincizeci de filmuleţe, care însumează o oră de filmări. Băieţii intenţionează să includă secvenţe din toate postările video ale fanilor lor, ca să nu se supere nimeni. „Noi ne străduim ca fiecare dintre concetăţenii noştri care au reacţionat la apelul nostru de mobilizare să fie incluşi în videoclip. Deşi durata piesei nu atinge patru minute, iar totalul filmărilor este de o oră, noi probabil le vom utiliza pe toate. Urmează să decidem în aşa fel ca să nu dezamăgim pe nimeni”, ne-a asigurat managerul formaţiei.

A doua surpriză constă în marea transfigurare a trupei. Este vorba despre noua denumire a sa, dar care va fi cunoscută fanilor odată cu promovarea videoclipului „Paşapoartele Albastre”. „Această schimbare are loc, deoarece formaţia şi-a modificat puţin formatul. Noul membru al trupei, chitaristul Igor Buzurniuc, a adus un nou suflu artistic. Or, asta se datorează evoluţiei muzicale a formaţiei ca rezultat al maturităţii noastre artistice”, a menţionat Mihai Ciobanu. El ne-a spus, totodată, că al treilea album al trupei a fost conceput tocmai în Suedia anume pentru a-i asigura o calitate şi mai mare, dat fiind faptul că această ţară este pe locul trei în clasamentul celor mai bune studiouri din lume. „Vă asigur că albumul a ieşit bun şi cu siguranţă nu ar fi fost atât de bun dacă îl făceam în Moldova sau în România”, a subliniat managerul trupei „Snails”. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *