Sport

ŞOC în Spania: Real Madrid a fost demolată de Valencia! Villarreal a ajuns la patru victorii consecutive

Valencia a beneficiat de trei penalty-uri în partida cu Real Madrid, dar şi de un autogol al lui Raphael Varane. Formaţia levantină a revenit incredibil de la 0-1 şi a câştigat în cele din urmă cu un categoric, 4-1. Carlos Soler a marcat golurile grupării gazdă, în timp ce Karim Benzema a marcat pentru Real Madrid.

Real Sociedad a revenit pe primul loc în La Liga după 2-0 cu Granada. Bascii au întâlnit însă o echipă andaluză decimată de coronavirus. Cu multe cazuri în lot, Granadei nu i s+a permis să trimită în teren niciun jucător care a evoluat joi în Europa League. Astfel, a avut pe foaie o echipă încropită formată din 12 jucători plus un portar de la juniori, Angel, care a făcu minuni. Sociedad a dominat copios, dar nu a înscris decât de două ori, în prima repriză. Prin Monreal şi Oyarzabal. În repriza a doua Willian Jose a ratat un penaltz pentru basci, iar la ultima fază Machis a ratat şi el un 11 metri acorddat Granadei.

Valladolid a castigat primul meci din acest sezon de La Liga, 2-1 cu Bilbao. Gazdele au avut două goluri avans până în minutul 86. Orellana din penalty şi Marcos Andre au înscris pentru Valladolid. pe final şi bascii au beneficiat de o loviturp de la 11 metri. Iniaki Williams a transformat, dar a fost tarziu pentru a mai obţine măcar un punct.

Villarreal a ajuns la patru victorii consecutive. După succesul din Europa League cu Maccabi Tel Aviv, submarinul galben a câştigat şi pe terenul lui Getafe. Paco Alcacer a deschis scorul în minutul 11 şi a ajuns la cinci reuşite în acest campionat. Gazdele au egalat prin Arrambari, al cărui trasor l-a lăsat fără reacţie pe Asenjo. Getafe nu s-a bucurat niciun minut, pentru că Villarreal a trecut din nou în avantaj, după reuşita lui Trigueros. Gerrard Moreno a sigilat victoria submarinului galben în repriza a doua, iar trupa lui Unai Emery se implică în lupta la titlu în Spania.

In a doua jumatate a clasamentului din La Liga, Levante şi Alaves au terminat la egalitate 1-1. Perez a deschis scorul în minutul 4 pentru oaspeţi, care au jucat o oră în 10, după eliminarea lui Mendez (min 34). Levante a profitat după pauză şi a egalat prin Morales.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *