Actualitate

Spania va juca în optimile Cupei Mondiale cu Rusia

Marocul i-a pus pe jar pe iberici după un sfert de oră de joc, cînd a deschis scorul prin Boutaib, care a profitat de neînţelegerea dintre Ramos și Iniesta. După doar 5 minute a venit egalarea, în urma fazei construite de Iniesta şi Costa şi finalizată de Isco.

Boutaib a ratat apoi o şansă uriaşă de 2-1, singur cu De Gea. Pînă la pauză, pe stadionul din Kaliningrad s-a petrecut şi o fază comică, în care a fost implicat centralul partidei. Marocanii au jucat la victorie în repriza secundă iar Amrabat a fost aproape de golul turneului, cu un șut la încheietura barelor în minutul 55. La poarta cealaltă, Saiss a scos de pe linie, dupa care a avut şansă la execuţia lui Pique.

Marocul a trecut în avantaj cu 10 minute înainte de final, prin golul lui En Nesyri. În prelungiri, Spania a marcat spectaculos prin Iago Aspas, cu călcîiul, la o fază în care a intervenit tehnologia VAR. Golul de 2-2 le-a adus ibericilor primul loc în grupă, după ce în cealaltă partidă, Portugalia a fost egalată de Iran, tot în prelungiri. Ibericii aşteaptă meciul din optimi împotriva gazdei Cupei Mondiale, Rusia.

Sursa: noi.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *