Timpul.md

26 August 2016 | 10:00

Sportivii, Zalina Marghieva și Alexandru Șpac, ce au reprezentat Molova la RIO au revenit în țară (FOTO)

Polițiștii de frontieră, Zalina Marghieva și Alexandru Șpac, care au reprezentat R.Molova la Jocurile Olimpice de la RIO, au revenit în țară aseară, 25 august 2016. Sportivii au fost întâlniţi pe Aeroportul Internațional Chişinău de colegii de serviciu, rude, prieteni şi oficiali ai Comitetului Naţional Olimpic şi Sportiv.La olimpiadă, atleta Zalina Marghieva a prezentat un rezultat de 73,5 metri la aruncare, asigurându-și locul V în clasament. Aceeași reușită a obținut-o și halterofilul Alexandru Șpac, cu un total de 347 de kg l-a poziționat al V-a la categoria de 77 kg. Ambii au avut o prestație frumoasă la JO, reușind să obțină printre cele mai bune rezultate pentru R.Moldova. 

Cu un rezultat modest, polițista de frontieră Natalia Stratulat s-a impus la proba ”aruncarea discului”, aceasta a revenit în țară acum câteva zile.
Colegii şi conducerea Poliţiei de Frontieră vă adresează urările de sănătate, bucurii, forțe, răbdare și succese în obținerea de noi performanțe în activitatea sportivă.

La Jocurile Olimpice au participat 23 de sportivi moldoveni. Ministerul Tineretului și Sportului (MTS) a cheltuit pentru pregătirea sportivilor moldoveni de Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro (Brazilia, 5-21 august) peste 45 de milioane de lei, a declarat în cadrul unei conferințe de presă, șeful Direcției sport de performanță din cadrul MTS, Vitalie Savciuc

Timpul.md

Versiune completă web Înapoi sus