Ultima oră

SRTv vrea să cumpere cu circa 140.000 de euro echipamente pentru transmisia TVR în Republica Moldova

Criteriul de atribuire a acestui contract va fi preţul cel mai scăzut, potrivit unui anunţ recent al SRTv, postat pe site-ul e-licitatie.ro.

TVR vrea să cumpere kituri camere digitale HD în configuraţie ENG (14 bucăţi), encordere IP (4 bucăţi), encordere IP dual (2 bucăţi), recordere digitale pentru IP (6 bucăţi) şi un recorder digital DVB-S2.

Valoarea estimată fără TVA a contractului este de 624.596,77 lei (aproximativ 140.000 de euro, la cursul de marţi al Băncii Naţionale a României, de 4,4336 de lei pentru un euro).

Sursa de finanţare a acestui contract va fi bugetul de stat.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 15 septembrie, ora 11.00. Ofertele vor fi deschise în aceeaşi zi, de la ora 11.30, la sediul SRTv din Bucureşti.

Pe de altă parte, SRTv vrea să închirieze şi un spaţiu la Chişinău, în Republica Moldova, în vederea amenajării unui studio de producţie de televiziune.

Astfel, Consiliul de Administraţie al TVR a adoptat, pe 31 iulie, o hotărâre prin care a aprobat demararea procedurilor în vederea închirierii acestui spaţiu la Chişinău.

Sursa: mediafax.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *