Actualitate

STEAUA lui Trump de pe Aleea Vedetelor a fost distrusă. Un bărbat a vandalizat-o cu un târnăcop

Agenţii de poliţie din districtul Hollywood au fost chemaţi în legătură cu actul de vandalizare în jurul orei locale 3.30. Ajunși la fața locului au găsit o grămadă de moloz acolo unde ar fi trebuit să fie steaua primită de președintele american în 2007 pentru apariția sa în emisiunea ”The Apprentice”.

Patricia Cox, un martor, a declarat pentru postul KCAL/KCBS (afiliat CNN) că a văzut un bărbat care a distrus pavajul. “Am crezut că se efectuează lucrări”, a spus ea.

Poliţia l-a reţinut pe Austin Clay, un suspect în vârstă de 24 de ani, acuzat de vandalism. Individul, care nu a dezvăluit de ce a recurs la acest gest, a fost eliberat pe o cauţiune de 20.000 de dolari.

Aceasta este a doua oară când steaua lui Trump a fost vandalizată în ultimii doi ani. În octombrie 2016, un bărbat îmbrăcat ca muncitor în construcții a zdrobit steaua tot cu un târnăcop. Acesta a fost identificat drept James Otis, iar bărbatul și-a recunoscut vina și a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare, 20 de zile de muncă în folosul comunității și o amendă de 4.400 de dolari.

Sursa: moldova.org

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *