Timpul.md

Actualitate 19 Octombrie 2020 | 11:54

Strada Albișoara nu va fi gata la timp. Autoritățile au anunțat că proiectul va întârzia cu câteva săptămâni

 

Strada Albișoara nu va fi gata la timp. Autoritățile au anunțat astăzi, în cadrul ședinței municipale, că proiectul va întârzia cu câteva săptămâni.

Potrivit viceprimarului Ilie Ceban, vinovată de întârzierea lucrărilor s-ar face întreprinderea Apă-Canal.

"Reieșind din faptul că lucrările efectuate de Apă-Canal au întâmpinat dificultăți, foarte multe conecțiuni și este în întârziere cu două săptămâni, versiunea pesimistă ar fi mijlocul lunii noiembrie. Eu cred că nu ne vom încadra în termenul de 25 octombrie, deoarece aici s-au efectuat lucrări foarte complicate la carosabil.", a declarat viceprimarul Capitalei, Ilie Ceban.

Primarul general Ion Ceban a menționat că aspectul important în acest caz este calitatea lucrărilor și nu este loc de grabă.

"Important e să asigurăm calitatea. Am avut ploi semnificative în dimineața de sâmbătă, dar atât strada Albișoara, cât și râul Bîc au făcut față. De aceasta, pe partea de calitate este cel mai important, nu trebuie să ne grăbim", a declarat primarul, Ion Ceban.

Amintim că strada Albișoara din Capitală a intrat în reparație la începutul lunii august și urma să fie reparată complet până la data de 25 octombrie.

https://www.publika.md 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus