Timpul.md

Actualitate 20 Martie 2019 | 10:00

„Strategii boxeri” din curtea Maiei Sandu și a lui Andrei Năstase, făcuți harcea-parcea de Valeriu Pașa

Decizia liderilor PAS-PPDA de a fragmenta blocul ACUM în viitorul Parlament, cât și intenția developată de a provoca alegeri anticipate, înaintând prpria candidatură la funcția de președinte al Parlamentului, este taxată dur de propriii simpatizanți. Activistul Valeriu Pașa desființează, într-o postare pe Facebook, planurile fanteziste ale PAS-PPDA. 

«La blocul ACUM ajunge ca la girafă. Într-un final strategii boxeri au convenit că povestea e despre alegeri noi. Doar că le-ar trebui probabil încă patru ani să înțeleagă că asta nu pică din pod, dar se obține prin discuții. Da-da, cu socialiștii», scrie activistul Valeriu Pașa, cu trimitere clară la boxerul Octavian Țîcu, unul din «strategii» PAS-PPDA.

Acesta mai spune că înaintarea propriului cadidat la funcția de speaker, în lipsa unor discuții cu alte fracțiuni, va fi un exercițiu de umilire.

«Dar nici o viață politică, de altfel pare să le fie extrem de scurtă, nu le-ar ajunge să înțeleagă că intratul în Parlament sub mesajul unității nu se pupă cu 2 sau 3 fracțiuni. Că numărul de cabinete, mașini de serviciu, deputați care pot să își zică domnul sau doamna președinte, vince, secretar și alte forme de nacealinici tot nu aduce voturi. Iar participarea la votul pentru speaker va fi cam sfârșitul acestui circ pe nume alegerile din 24 februarie. În condițiile când lipsește orice înțelegere pentru a fi votat un exponent al Blocului ACUM, înaintarea acestuia va fi un exercițiu de umilire», conchide activistul citat.
 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus