Ultima oră

SUA: Moscova dă semne de disperare

Președintele rus Vladimir Putin a propus să-l trimită pe Medvedev în fruntea unei delegații în Statele Unite, a anunțat marți Kremlinul.

Washingtonul și Moscova au purtat convorbiri pentru a evita ciocniri neașteptate între forțele lor armate în timp ce desfășoară campanii separate deasupra Siriei, dar Washingtonul a respins orice discuții de coordonare a operațiunilor atât timp cât Rusia sprijină regimul președintelui sirian Bashar al-Assad, amintește DPA.

„Nu suntem interesați să facem acest lucru atât timp cât Rusia nu este dispusă să aducă o contribuție constructivă la efortul nostru de a contracara” Statul Islamic, a declarat purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Josh Earnest, scrie Agerpres.ro.

„Rusia are propria agendă și este o agendă urmărită chiar acum de ei pe cont propriu. Deci, nu este deosebit de surprinzător pentru mine că președintele Putin recurge, cu un fel de disperare, să încerce să-l trimită pe al doilea cel mai înalt rang oficial din guvernul rus în Statele Unite pentru a încerca să ne convingă să ne alăturăm”, a adăugat purtătorul de cuvânt.
 
Sursa: Paginaderusia.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *