Actualitate

Surprize! Cum va recupera Silvia Radu banii pentru bradul din Ucraina

„Bradul a fost necorespunzător transportat către Chișinău. Compania din Ucraina nu și-a îndeplinit prevederile contractuale în ceea ce ține integritatea bradului transportat. Compania a fost contactată și i s-a transmis prin scrisoare pretențiile față de executarea acestui contract”, a spus Silvia Radu în cadrul ședinței operative a serviciilor Primăriei Chișinău.

Compania urmează să restituie administrației municipale 15 mii lei cheltuieli pentru procurarea bradului și 13 456 lei – cheltuieli de transport.

„Avem o scrisoare din partea companiei care ne asigură că își asumă responsabilitatea, urmând a fi semnată o anexă la acordul de furnizare a bradului și banii urmează a fi recuperați”, a adăugat Radu.

Amintim că Primăria Chișinău a procurat un brad din Ucraina, care urma să ajungă în Chișinău la începutul lunii decembrie. Silvia Radu s-a arătat atunci indignată de felul cum arată acest brad și a dat ordin ca acesta să fie scos din PMAN.

Ulterior, Radu a declarat că va cumpăra din banii săi un alt brad. În cele din urmă, bradul a fost luat de pe teritoriul unei grădinițe din sectorul Botanica. Faptul a stârnit un val de reacții pe rețelele de socializare, dar și din partea Partidului Liberal. Fostul ministru al Mediului, Valeriu Munteanu, a declarat că tăierea bradului din capitală a fost făcută cu grave încălcări ale legislației.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *