Timpul.md

Moldova 6 August 2019 | 08:09

SURSE / Tudor Deliu (PLDM) va candida pentru funcția de deputat în circumscripția nr. 33 câștigată în februarie de Năstase

Preşedintele PLDM, Tudor Deliu, va candida la alegerile parlamentare noi din 20 octombrie, pentru un mandat de deputat, în circumscripţia uninominală nr. 33. 

Despre aceasta au comunicat pentru TRIBUNA surse bine informate, dar care au solicitat anonimatul. 

Potrivit surselor, liberal-democraţii consideră că, după ce Blocul ACUM a făcut coaliţie cu PSRM, există un mare risc ca un eventual candidat al acestora să piardă alegerile, având în vedere dezamăgirea unei importante părţi a electoratului de dreapta din respectiva circumscripție.

De asemenea, sursele susțin că, PLDM se teme că nici alte forţe declarate de dreapta nu vor putea face faţă concurentului/concurenţilor de stânga, date fiind suspiciunile ce planează asupra lor, precum că au făcut sau încă mai fac jocul cercurilor apropiate lui Vlad Plahotniuc.

„Pentru a nu admite pierderea de către dreapta a mandatului de deputat în circumscripţia nr. 33, PLDM îl va înainta pe liderul său, Tudor Deliu, la această funcţie”, au mai declarat sursele, precizând că, o decizie finală în acest sens va fi luată în timpul apropiat.

http://tribuna.md 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus