Timpul.md

Actualitate 27 Februarie 2018 | 11:58

Sute de elevi n-au ajuns astăzi la școală. Motivul este banal

Peste 200 de elevi din șase raioane nu au ajuns marți, 27 ianuarie, la ore. Ministerul Educației, Culturii şi Cercetării menționează într-un comunicat de presă că, din cauza drumurilor înzăpezite şi a trei autobuze defectate, opt rute școlare au fost suspendate, scrie IPN. 

Au fost suspendate rute din raioanele Cahul, Cantemir, Hâncești, Orhei, Taraclia şi Ungheni. În unele cazuri elevii au fost transportați cu alte unități de transport sau de către părinți. Autobuzele școlare defectate sunt în proces de reparație.

Meteorologii au emis pentru perioada 25 februarie-1 martie avertizare cod galben. În intervalul menționat, în urma pătrunderii maselor de aer rece de origine arctică, temperatura aerului va coborî până la -15...-19 grade Celsius. Temperatura medie a aerului va fi cu 10-12°C mai scăzută față de normele pentru această perioadă. De asemenea, se prevăd ninsori.

Cetățenii aflați în dificultate din cauza condițiilor meteo, pot apela la serviciile de urgenţă la numerele: 901, 902 şi 903, (022) 785032. 

Sursa: ipn.md

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus