Horoscop

Taurii trebuie să se gândeasca înainte de a face investiţii. Vezi aici horoscopul tău

TAUR
Nici dvs., nici partenerii dvs. de afaceri nu sunteti in cea mai buna forma pentru a administra veniturile comune. Initiativele la care va ganditi ar trebui bine cumpanite. Daca aveti nevoie de motivare sau sustinere pentru a va continua ascensiunea profesionala, o gasiti in sanul familiei. Va spunem asta pentru ca veti avea categoric nevoie de suport emotional.

GEMENI
Persoanele cu care intrati in contact sunt nu doar oameni cinstiti si deschisi, dar pot fi animati de simpatie fata de dvs. Contractele incheiate acum va pot aduce si prestigiu, dincolo de simplul castig material.

RAC
Unele idei care va vin la serviciu se pot transforma in bani sau vi se poate oferi o colaborare. O ultima alternativa ar fi sa vi se incredinteze un proiect, in urma caruia va puteti alege cu un comision ori o bonificatie. In cuplurile stabile pot aparea probleme, cand partenerul se poate revolta din cauza racelii dvs.

LEU
Se pare ca exista o oarecare pasa neagra, dar cum sunteti perseverenti veti gasi iesirea si de aceasta data. Va veti recapata increderea in voi si va veti regasi cu usurinta locul in cadrul cuplului ceea ce va va da o stare de bine.

FECIOARA
Lucrurile merg in directia dorita. Nu trebuie sa va fie teama ci doar este necesara perseverenta pentru a urma calea aleasa. Aveti capacitatea de a lua lucrurile de la capat si sunteti increzatori in steaua voastra, mai ales ca vor urma cateva activitati cu caracter creativ care va vor face placere pentru ca aici puteti sa va aratati capacitatea profesionala.

BALANTA
Este necesar sa aveti intelepciunea de a nu lua parte la polemici si mai ales nu va enervati. Ramaneti mereu calm si lucid. Cei care sunt inca singuri nu trebuie sa cada prada pesimismului si descurajarii deoarece astrele le vor zambi in curand si vor intalni persoane capabile sa le schimbe destinul.

SCORPION
Sunteti la obiectiv, dar modul in care spuneti lucrurilor pe nume socheaza anturajul si va aduce deservicii financiare. Nu veti putea sa lucrati in mijlocul tensiunii. Situatia in general va va da motive de gandire!

SAGETATOR
Variatiile bruste de dispozitie si capacitatea deosebita de face haz de necaz va sunt aliati de nadejde si reusiti sa redresati lucrurile prin actiuni ferme si hotarate. Faptele vin in intampinarea voastra si va dau dreptate.

CAPRICORN
Veti avea puterea de a crea aliante comerciale de mare forta. Atrageti sansa de partea dvs. prin increderea in fortele proprii. Acum este necesar sa lasati lucrurile sa se desfasoare fara a impinge pe unii sau pe altii sa faca asa dupa cum doriti voi.

VARSATOR
Calatoriile de afaceri intreprinse in trecut, in masura in care ati fost plecati in strainatate, se pot dovedi neasteptat de lucrative si se pot extinde asupra unor domenii noi. Anumite aspecte ale relatiei de cuplu pot fi destul de dificile, mai ales daca ati decis sa preluati responsabilitatea pentru ele. Poate fi vorba despre o ruda varstnica a persoanei iubite sau despre un copil.

PESTI
Totul se va desfasura cu repeziciune astazi si s-ar putea sa fiti luati pe neasteptate de desfasurarea evenimentelor. Va fi necesar sa va impotriviti si sa actionati dupa ce veti intelege incotro se indreapta lucrurile. Nu este momentul sa demarati un nou proiect, dar totusi puteti sa cautati altceva care sa va placa mai mult.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *