Horoscop

Taurii trebuie să-şi monitorizeze mai atent bugetul astăzi

De asemenea, imaginaţia ta este foarte activă; ai tendinţa de a visa cu ochii deschişi şi de a fi inspirat de tot felul de idei trecătoare.  Cineva din jurul tău trece printr-o perioadă extrem de agitată şi dificilă; încearcă să-i fii de ajutor. Fii mai precaut astăzi şi gaândeşte-te de doua ori înainte de a spune ceva. La serviciu, sunt şanse mari să aparăa câteva schimbari în perioada următoare.

TAUR
Esti foarte impulsiv astazi si, din cauza aceasta, se pare ca vei avea o zi grea. Tu esti cel care complica situatiile, nu reusesti sa te controlezi deloc, faci acuzatii grave, dar si erori, din cauza ca te grabesti in toate. Sunt posibile si mici accidente cauzate de neliniste si nerabdare. Monitorizeaza-ti mai atent bugetul in cursul zilei de astazi.

GEMENI
Esti extrem de afectuos astazi, dar vei deveni si destul de agitat cand – la un moment dat – se iveste ocazia de a stabili o legatura cu cineva nou. Incerci sa ascunzi micile emotii si totusi constati ca esti atras de respectiva persoana; e posibil sa te gandesti la o aventura. Prietenii si partenerul de viata par sa se comporte neobisnuit astazi; incearca totusi sa te abtii sa le atragi atentia si nu te comporta ca o pacoste.

RAC
O zi in care esti marcat de sentimente intense. Poate ca tocmai din aceasta cauza demonstrezi ca esti cam irational la un moment dat, in contextul unei discutii. In cazul in care ai parte de relatii intime, te va cuprinde o stare emotionala profunda. Azi, mai mult ca niciodata, ai tendinta de a exagera, desi abilitatile tale de comunicare ating cote maxime.

LEU
Astazi stai foarte bine la capitolul imaginatie, insa nu uita ca prioritatile tale sunt de alta natura. E posibil sa faci unele schimbari prin jurul casei si sa planifici o distractie. Esti mai putin sceptic si cinic decat de obicei, iar capacitatea ta de a iesi in evidenta iti aduce recunoasterea de care ai nevoie.

FECIOARA
La inceputul zilei, se pare ca te confrunti cu o situatie care te dezavantajeaza, iar acest context iti transmite o stare de disconfort. Vei fi surprins de o schimbare radicala si brusca din jurul tau. Starea ta de spirit se imbunatateste considerabil spre sfarsitul zilei, cand reusesti sa fii mai rational. Se recomanda totusi mai multa discretie in discutiile cu ceilalti.

BALANTA
Sunt posibile ceva incurcaturi in plan sentimental. E vizibil ca esti preocupat mai degraba de satisfacerea propriilor dorinte decat de problemele partenerului de viata. E bine sa te mentii pe pozitie atunci cand esti nevoit sa interactionezi cu persoane de sex opus; risti sa declansezi unele situatii tensioante. Foloseste-ti energia cu mai mult tact!

SCORPION
O zi in care tratezi cu entuziasm anumite proiecte sau evenimente, legate mai degraba de un hobby de-al tau. E momentul ideal pentru un nou inceput, alaturi de noi parteneri, care iti vor aprecia eforturile. Ai o abilitate sporita de a lucra cu detalii, care te va ajuta sa-ti indeplinesti obiectivele. In cazul in care te ocupi de o redecorare a locuintei, n-ar fi rau sa iei in considerare sfaturile celor apropiati.

SAGETATOR
Ziua de astazi iti va aduce ceva satisfactii in plan social. Vei fi implicat intr-un joc de putere; prin urmare, e indicat sa-ti stabilesti cu atentie obiectivele. Nu ar fi rau daca ti-ai dedica putin timp si pentru o evaluare a riscurilor pe care ti le asumi. Pe tot parcursul zilei, iti vei canaliza energia preponderent pentru a face bani. Fii atent la partenerul de viata, pentru ca evita sa-ti spuna ceea ce simte.

CAPRICORN
O zi in care socializezi intr-un mod placut cu cei din jur si iesi in evidenta datorita caracterului tau puternic. Apare oportunitatea de a interactiona cu oameni importanti si influenti, aspect ce te poate avantaja in viitor. Ar fi momentul sa te gandesti la o vacanta sau la o calatorie, poate in compania unui prieten. Fii totusi atent pe cine iti versi nervii, pentru ca esti cam impulsiv.

VARSATOR
O zi in care te vezi nevoit sa-ti pui mintea la contributie, pentru a rezolva cusucces toate problemele care apar. Dai dovada de flexibilitate in relatiile cu cei din jur si reusesti sa vorbesti deschis despre sentimentele tale cu partenerul de viata. Treci printr-o perioada in care ti se deschid noi orizonturi, asa ca e important sa te axezi pe dezvoltarea personala. Spre sfarsitul zilei, resimti tot mai intens nevoia de intimitate.

PESTI
Esti implicat intr-un flux non-stop de comunicare cu persoanele din jurul tau, in special cu cei din domeniul tau de activitate. Te implici in discutii interesante, esti mai curios din fire decat de obicei si esti hotarat sa eviti astazi vorbaria inutila. Te preocupa insa situatia ta financiara (mai ales daca ai datorii); ar fi bine sa te sfatuiesti cu un apropiat care are mai multa experienta.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *