Horoscop

Taurilor li s-au cam înecat corăbiile. Vezi aici horoscopul tău

TAUR
Ti s-au cam inecat corabiile, nu ai niciun motiv de bucurie si din cauza deceptiilor acumulate, te retragi in carapacea si-ti linge ranile. In loc sa ies din mediul care nu-ti prieste, preferi sa te izolezi intr-o camera cu draperiile trase.
GEMENI
Esti foarte multumit de atmosfera acestei zile, pentru ca s-au rezolvat mult aspecte care, pana ieri, te faceau sa te simti nesigur pe tine. Acum ai gasit solutiile sau raspunsurile la problemele tale si iti regasesti linistea.
RAC
Cu ceva bani in plus, te simti mult mai bine, dar acest lucru nu te face mai intelept, ci mai cheltuitor. Incearca sa fii mai cumpatat si, daca tot iesi la cumparaturi, nu te hazarda spre cele mai scumpe lucruri care iti fac cu ochiul.
LEU
Banii sunt principalul obstacol al marilor tale planuri, deci, cat timp nu vei sta mai bine financiar, nu le poti realiza cat ai clipi. Invata sa te organizezi mai bine, sa progresezi cu rabdare, facand pasi mici spre telurile cele mari.
FECIOARA
Te simti ciudat intr-un mediu in care planeaza tensiuni si ostilitate. Incearca sa eviti confruntareacu persoane nervoase, pentru ca tu, mai sensibil din fire, cum esti, ai putea simti energiile negative din jur mult mai intens.
BALAN|A
Primesti o veste despre un eveniment ce urmeaza sa se intample in viitorul apropiat si deja incepi sa ai emotii. Privesti cu mult interes spre ceea ce va fi, dar parca nu-ti poti controla nerabdarea pana in acel moment.
SCORPION
Ai sansa de a sta de vorba cu o persoana inteligenta, de la care ai de invatat multe. Ori iti da un sfat ce merita sa fie pus in practica, ori are de transmis o informatie care poate face lumina in planurile care te preocupa.
SAGETATOR
Rautatea isi baga coada in relatiile tale cu ceilalti si fie ca tu apelezi la vorbe dure cand te adresezi celor dragi, ori altii te trateaza cu ostilitate. Ai grija ce spui, pentru ca cineva va iesi foarte sifonat din discutiile acestei zile.
CAPRICORN
Parca nu te simti bine acasa, gandul te duce spre alte locatii unde, momentan, nu poti ajunge. Tot ce ti-ai dori acum ar fi sa fii acolo, dar nu ai ce face, accepti situatia. Va veni si ziua cand veti fi acolo unde iti doresti.
VARSATOR
Iubirea dintre tine si partener capata un ritm mai alert, pentru ca sunteti amandoi motivati de unele schimbari benefice. Dialogul este mai aprins, sentimentele par sa se fi intense deci va simtiti excelent impreuna.
PESTI
Banii iau o directie deosebita, ca si cum ar fi sosit timpul unei investitii, prin care tu si familia va indepliniti un mare vis. Aveati nevoie de acest obiect pe care urmeaza sa-l luati pentru ca viata voastra se va imbunatati datorita lui.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *