Cultură

Te consideri LIDER ? Noi te provocam

In aceasta toamna, ai posibilitatea sa devii Leader!
Cum? Impreuna cu proiectul forumul Tinerilor Lidei – I Leader!
Cind? Conferinta se va desfasura pe data de 24-27 septembrie. Deadline de aplicare 16 septembrie.
De ce? Pentru a avea impact in societatea in care traim si pentru o experienta unica!
Cine? Proiectul organizat de AIESEC

 

iLeader este forumul tinerilor lideri din Republica Moldova. Conferinta isi propune sa intruneasca liderii de ONG-uri din intreaga tara, inclusiv Transnistria si Gagauzia. In cadrul conferintei participantii vor avea posibilitatea sa-si consolideze abilitatile de liderism, sa interactioneze si sa stabileasca colaborari cu alti lideri de ONG-uri.

Editia a doua a proiectului va pesupune, in premiera in Moldova, o simulare de liderism. La finele conferintei se va initia un concurs de mini-proiecte menite sa solutioneze anumite probleme cu care se confrunta societatea la ora actuala. Cele mai bune initiative vor fi premiate si finantate de catre AIESEC Chisinau.

O alta inovatie a editiei a doua i Leader sunt stagiile de practica. 5 participanti la conferinta vor beneficia de un stagiu de practica intr-un ONG din alta tara unde vor participa de asemenea la implementarea unor proiecte si vor acumula o experienta internationala inedita.

AIESEC Chisinau este cea mai mare organizatie internationala, non-profit, condusa de studenti si proaspat absolventi ai institutiilor superioare de invatamint. Scopul AIESEC este dezvoltarea si descoperirea potentialului uman, pentru a produce un impact pozitiv in societate. In parteneriat cu sfera de afaceri si sistemul de invatamint superior, AIESEC are o experienta de 60 de ani in dezvoltarea tinerilor ca lideri cu gindire global.

Modalitatea de aplicare la proiect este online. Astfel doritorii de a aplica sunt rugati sa aceseze pagina web a proiectului iLeader www.ileader.aiesec.md, pana pe data de 16 septembrie.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *