Ultima oră

TIMPUL a fost la Stefan-Voda

Vineri, 10 iulie, echipa Cotidianului National TIMPUL, in frunte cu directorul publicatiei, Constantin Tanase, s-a intalnit cu cititorii sai din raionul Stefan-Voda. Evenimentul a avut loc in incinta Scolii de Arte „Maria Biesu” din orasul ce poarta numele marelui voievod.

La intalnire au venit multi cititori din satele raionului. Ceea ce ne-a bucurat in mod deosebit, insa, a fost faptul ca ei s-au aratat interesati de problemele pe care le abordeaza ziarul TIMPUL, sugerandu-ne, totodata, noi rubrici si subiecte.
Fermierul Sergiu Ciobanu s-a referit la situatia grea in care se afla taranii. „Fara reforme, fara investitii in agricultura R. Moldova nu are niciun viitor!”, a constatat vorbitorul, indemnandu-ne sa abordam mai des tematica agrara pe paginile ziarului.
La randul ei, Olga Ceapchi, presedinta filialei raionale a Asociatiei Micului Business, ne-a relatat despre faptul ca astazi, practic, detinatorii de patente se afla in imposibilitatea de a desfasura activitati in domeniul comertului, fiind impovarati de impozite si de diverse organe de control.
Desigur, n-a fost trecut cu vederea nici subiectul care tine de situatia politica din tara, cititorii nostri manifestandu-si ingrijorarea fata de ceea ce se intampla in ultimul timp in R. Moldova.
In cadrul intalnirii, a fost lansata cartea lui Constantin Tanase „Blestemul de a fi…”, aparuta recent la Editura „Litera”din Chisinau. Astfel, cititorii au avut parte de mai multe surprize, oferindu-li-se in dar cate un exemplar de carte, precum si din volumele editate anterior de catre autor: „Ochiul lui Esop”, „Patria vuinda” si „Hotii de mituri”.
Cititorii si-au amintit si de regretatul scriitor Andrei Vartic, care a sustinut o rubrica in ziarul TIMPUL. Memoria lui a fost cinstita printr-un moment de reculegere.
Totodata, prietenii ziarului ne-au asigurat ca se vor abona in continuare la TIMPUL, ziarul care le aduce satisfactie si placerea lecturii.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *