Social

TIMPUL lansează campania „DODON, ARATĂ CERERILE!”

Din păcate, Dodon a vorbit şi imediat a uitat, după care a început să se eschiveze chiar şi să discute cu noi. Nu excludem că el ne-a mințit, la fel cum, probabil, a făcut-o și acum doi ani, când a declarat că toți deputații săi, fără excepție, se vor dezice de dubla cetățenie. 

Amintim că, în cadrul unui interviu pentru TIMPUL, Iulia Mălina Ciobanu, președintele Autorității Naționale pentru Cetățenie de la București, a dat de înțeles că nici un politician din RM nu a renunțat la cetățenia română. De aceea, în afară de solicitările insistente la adresa lui Dodon de a ne arăta cererile promise, TIMPUL cere și autorităților din România să le retragă cetățenia următorilor deputați socialiști din Parlamentul R. Moldova:


Adrian Lebedinschi


Radu Mudreac


Corneliu Furculiță


Alla Dolință


Anatolie Labuneț


Ghenadie Mitriuc

Apărând interesele Rusiei în R. Moldova și având o atitudine batjocoritoare în raport cu România, acestora li se poate incrimina vina de înaltă trădare care, conform Codului Penal al României, înseamnă inclusiv „aservirea intereselor statului față de o putere străină”. Totodată, menționăm că în lista cetățenilor români figurează și persoane care poartă nume identice sau similare cu cele ale altor deputați socialiști, care pot fi verificate de către Ministerul Justiției de la București.

Este vorba de:

– Dodon Igor
– Neguță Andrei
– Țurcan Vladimir
– Bolea Vasile
– Sorocean Victor
– Novac Grigore
– Savva Oleg
– Batrîncea Vladimir

Cititorii care susțin această campanie pot adresa scrisori în acest sens lui Igor Dodon sau Guvernului de la București, care vor fi publicate în TIMPUL.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *