Timpul.md

Actualitate 14 Martie 2018 | 07:56

Toată viața ai mâncat greșit acest fruct. Puțini știu că trebuie curățat de coajă

Sunt fructe dulci, zemoase și foarte populare, însă coaja perelor conțin o substanță despre care specialiștii spun că ar fi toxică: hidrochinona.  

Cu siguranță și tu ai consumat acest fruct cu coajă, nici prin gând nu avea cum să îți treacă să îl cureți pentru că ar fi toxică.

Hidrochinona este un agent cancerigen care se regăsește în proporție foarte mare în coaja perelor. Dacă ții la sănătatea ta și a familiei tale, ar fi bine să cureți perele de coajă înainte să le mănânci. Altfel, hidrochinona poate provoca afecțiuni chiar mortale dacă ajunge în vezica urinară și este apoi transportată în tot corpul, „otrăvind” celulele, scrie femina.ro. 

TIMPUL.MD

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus