Moldova

Top 10 miniştri cu cel mai bun PR

Pe locul doi s-a clasat Alexandru Tănase, care a valorificat doar 134 de evenimente PR. Din top cinci cei mai piariţi miniştri mai fac parte Alexandru Oleinic, Valeriu Lazar, Vitalie Marinuţă şi Valentina Buliga. 

Topul a fost constituit în baza analizei numărului de evenimente publice la care au participat membrii cabinetului de miniştri şi în urma căruia au pe site-urile instituţiilor date au fost publicate comunicate de presă.

În perioada martie-septembrie 2010, premierul Vlad Filat a valorificat 536 de evenimente pentru PR, Ministerul Justiţiei, Alexandru Tănase – 134, Ministerul Tehnologiilor Infromaţionale şi Comunicaţiilor, Alexandru Oleinic – 78, Ministrul Economiei. Valeriu Lazar – 70, Ministrul Apărării, Vitalie Marinuţă – 63, iar ministrul Protecţiei Sociale, valentina Buliga – 51 de evenimente.

În procesul monitorizării publicaţiilor în presă în urma distribuţiei comunicatelor de presă s-a constat că majoritatea din ele au fost preluate de minim 20 de instituţii mass-media. Astfel, în perioada menţionată, presa a publicat despre membrii Guvernului prezenţi în top 18440 de articole, 10520 sau 57% dintre despre premierul Vlad Filat.

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *