Sport

TOP sporturi ieftine şi eficiente!

Dar dintre atâtea sporturi, cum îl alegi pe cel potrivit? Şi, mai nou, pe cel mai ieftin? Eşti înconjurată de săli de fitness unde un abonament la pilates costă mai mult decât ultimii pantofi pe care i-ai cumpărat? Nici o problemă. Noi am făcut un TOP al celor mai ieftine şi eficiente sporturi pe care le poţi practica!

Ai de unde alege, deci nu mai ai nici o scuză să stai pe canapea!

Mersul pe bicicletă – oricât de banal ţi s-ar părea, mersul pe bicicletă este o modalitate excelentă de a da jos câteva kilograme şi de a-ţi tonifia musculatura. Încearcă, măcar de două ori pe săptămână să te plimbi cu bicicleta timp de o oră. Fie că dai o tură prin parc, fie mergi până la magazinul din capătul celălalt al oraşului, mersul pe bicicletă este extrem de eficient, iar rezultatele se vor vedea imediat! 

Mersul pe role – demodat? Nici vorbă! Distactiv şi eficient? Normal! Mersul pe role este una dintre cele mai distractive moduri de a slăbi! Acest „sport” lucrează asupra echilibrului şi al centrului de greutate, îti îmbunătăţeşte mobilitatea, reflexele, îţi întăreşte rezistenţa şi ajută la reglarea ritmului cardiac.

Înotul – vrei să-ţi tonifici festele şi muşchii pectorali? Să obţii coapse şi gambe bine definite şi un abdomen de fier? Atunci, cu siguranţă, înotul este soluţia cea mai potrivită! Îl poţi practica atât vara, cât şi iarna, nu este dificil, nici scump şi promite să te ajute să transformi colăceii în pătrăţele!

Fitness în aer liber – nu, fitnessul nu costă bani! Nu neapărat. Te poţi bucura de beneficiile acestui sport şi gratis, în aer liber! Trebuie doar să vrei! Există locuri special amenajate în parcuri, unde poţi să faci diferite exerciţii potrivite pentru toate grupele de muşchi pe care vrei să îi antrenezi! E momentul să mergi „la sală” în parc!

Joggingul – cunoscut ca fiind unul dintre cele mai bune moduri de a scăpa de kilogramele nedorite, joggingul este din ce în ce mai popular în rândul persoanelor care vor să slăbească! Specialiştii afirmă că 45 de minute zilnice de jogging garantează rezultate rapide! Iar dacă nu îţi place deloc să alergi, mersul pe jos este şi el o soluţie. Îl practică şi vedetele şi pare a fi extrem de eficient!

Aqua gym – dacă tot am vorbit de înot, să vorbim şi despre această latură. Gimnastica în apă este o modalitate de a slăbi rapid accesibilă oricui. Combinaţia de mişcări specifice aerobicului la sol, practicate într-o piscină, este un mod excelent de a te relaxa, de a da jos kilogramele în plus şi de a-ţi tonifia musculatura. Şi, în plus, este metoda perfectă de a te bucura de beneficiile „înotului” chiar şi atunci când tu nu ştii, de fapt, să înoţi.

Kangoo jumps – nu, nu este un sport ieftin. Nu atunci când plăteşti un abonament scump în fiecare lună. Dar dacă te poţi abţine de la sesiunea de shopping de luna aceasta, îţi poţi achiziţiona propriile ghete de kangoo şi, crede-mă, este o investiţie de care te vei bucura pe termen lung.

Exerciţiile pentru kangoo sunt disponibile peste tot pe internet, deci tot ce trebuie să faci este să-ţi cumperi ghetele şi să te bucuri de beneficiile miraculoase ale acestui sport ori de câte ori vrei. Le poţi lua în parc, în grădină sau pe stadion şi poţi petrece câte ore vrei tu distrându-te cu ele. Bonus? Slăbitul este garantat!

csid.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *