Externe

Toti copii tarului au murit

Toti cei cinci copii ai ultimului tar al Rusiei, Nikolai al II-lea, au fost ucisi de bolsevici, potrivit unei noi analize ADN a resturilor de oase descoperite la locul crimei.Un studiu bazat pe dovezile obtinute de la ramasitele familiei Romanov a concluzionat ca intreaga familie a fost ucisa, in ziua de 16 iulie 1918, in timpul revolutiei bolsevice.

Rezultatele au demonstrat ca niciunul dintre copii tarului Nikolai al II-lea si al sotiei sale, tarina Alexandra, nu au supravietuit executiei. Ucisi cu pistoale si baionete, membrii familiei si-au gasit pacea intr-o pivnita din orasul Ekaterinburg.

Dupa asasinarea familiei regale, mai mult de 200 de persoane au sustinut ca au legaturi de sange cu tarul si ca au supravietuit executarii. Executarea Romanovilor a starnit o serie de teorii conspirative, printre care si una conform careia unul dintre cei cinci copii a scapat cu viata. Insa, misterul a fost elucidat pentru totdeauna dupa ce doi arheologi amatori au descoperit un al doilea mormant cu ramasitele familiei regale la 70 de metri distanta de primul mormant. In acesta au fost gasite 44 de bucati de oase si dinti, care au aratat ca in acel mormant au fost ingropati o femeie si un copil, cu AND-ul Romanovilor, arata raportul oamenilor de stiinta.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *