Timpul.md

Actualitate 28 Iulie 2016 | 17:40

Tragedie la Vadul lui Vodă: Tânără de 23 de ani, înghițită de apele Nistrului

O tânără, care a mers la odihnă împreună cu iubitul și fratele acestuia, a fost înghițită de apele Nistrului. Incidentul tragic a avut loc joi, 28 iulie, în jurul orei 11:00, la Vadul lui Vodă.

Solicitată telefonic, Liliana Pușcașu, ofițerul de presă al Serviciului Protecție Civilă și Situații Excepționale, a declarat  că salvatorii de la Stația de Salvare au încercat să o salveze, însă din nefericire au recuperat doar cadavrul din râul Nistru.

Pușcaș a mai adăugat că victima, în vârstă de 23 de ani, se afla la odihnă împreună cu prietenul ei și fratele acestuia când s-a întâmplat tragedia.

Originara din Strășeni, fata a venit în acestă dimineață la Vadul lui Voda la scaldat împreună cu familia iubitului. A intrat în Nistru cu el si cu fratele acestuia de 10 ani. Potrivit poliției, la un moment dat toți trei au fost prinși de curenții de apa, iar tatăl baieților, vazând ca acestia se îneaca, a intrat în apa după ei. A reușit să-l salveze doar pe cel mic. Iubitul fetei a ieșit din apă teafar.

De altă parte, Svetlana Scripnic, ofițerul de presă al Direcției de Poliție a Capitalei, a declarat că victima se afla în apă cu un minor, în vârstă de 11 ani, care din fericire a fost salvat și transportat de urgență la Spitalul pentru copii Valentin Ignatenco din Capitală.

Potrivit datelor SPCSE de la începutul anului 2016 s-au înecat 60 de persoane, dintre care 14 sunt minori.

 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus