Timpul.md

Actualitate 10 Iunie 2015 | 10:42

Trei maşini s-au făcut praf pe str. Calea Ieşilor: O persoană a ajuns în comă la spital, alte două s-au ales cu fracturi grave

Trei maşini s-au ciocnit pe str. Calea Ieşilor din capitală. În urma impactului, o persoană a fost preluată de ambulanţă, fiind în stare de comă. Alte două persoane s-au ales cu fracturi grave.

Accidentul s-a produs ieri, 9 iunie, la ora 17.00. Şeful serviciului de presă al Direcţiei de Poliţie, Adrian Jovmir, a declarat pentru IPN că accidentate sunt 2 femei şi un bărbat. Nu se cunoaşte deocamdată ce vârstă au. Potrivit informaţiilor preliminare, automobilul în care se aflau cele 3 persoane care au avut de suferit urma să vireze la semafor când s-a lovit violent cu un alt automobil, condus de un tânăr de 25 de ani. Al doilea automobil a fost proiectat într-un microbuz care staţiona. Nici şoferul de 25 de ani, nici conducătorul microbuzului nu au avut de suferit.

Liliana Puşcaşu, ofiţer de presă al Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale, a comunicat că iniţial a fost solicitată şi o echipă de descarcerare, însă nu a mai fost nevoie de intervenţia acesteia.

Petru Craveţ, ofiţerul de presă al Spitalului de Urgenţă, a comunicat că la faţa locului s-au deplasat 3 echipaje de urgenţă.

sursa: ipn.md

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus