Actualitate

Trenurile Soarelui încep să circule din acest week-end. Merg spre staţiunile de pe litoralul românesc şi spre Delta Dunării

CFR Călători va introduce trenuri suplimentare pentru că toate regiunile ţării să poată fi conectate cu destinaţiile de vacanţă cele mai căutate în perioada verii, arată un comunicat al instituţiei.

Că noutate în acest sezon, pentru turiştii din Craiova, legătură cu Constanţa şi retur va fi realizată cu un tren direct, iar pentru cei din Braşov, cu două trenuri directe. De asemenea, majoritatea trenurilor care sosesc din ţară vor avea legături frecvente între Constanţa şi staţiuni.

Trenurile Litoral care circulă fără opriri intermediare, între Bucureşti Nord şi Constanţa, ajung la destinaţie în aproximativ două ore. Durata călătoriei cu celelalte trenuri InterRegio, pe ruta Bucureşti ￯ Constanţa, este în medie de circa 2 ore şi 20 minute.

Legătură cu Delta Dunării

Pentru a facilita accesul turiştilor la Delta Dunării, un tren direct InterRegio va circulă suplimentar pe ruta Bucureşti Nord – Tulcea Oraş şi retur. De asemenea, în fiecare zi, cele 4 trenuri (2 dus/ 2 întors) din graficul zilnic vor continuă să circule între Medgidia şi Tulcea.

sursa: hotnews.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *