Afaceri

Trgul de Nunti de la Shopping MallDova: reduceri si pachete promotionale la servicii si accesorii pentru nunta

Reduceri si pachete promotionale la serviciile si accesorii pentru nunta – asta caracterizeaza Targul de nunti care se desfasoara saptamana aceasta in incinta centrului comercial Shopping MallDova.

„Am programat nunta pentru 25 septembrie, dar pana astazi am rezervat doar sala, nu mi-am ales inca rochia si mai avem o groaza de lucruri de rezolvat. De aceea, am venit dupa ajutor la Targul de Nunti”, spune Alina, una dintre vizitatoarele expozitiei. „Pregatirile de nunta sunt pe ultima suta de metri, dar venind la expozitie si vazand modele de rochii de mireasa expuse, imi pare rau de alegerea mea facuta anterior. Cred ca voi renunta la rochia rezervata in favoarea unui model pe care l-am vazut aici”, isi impartaseste gandurile Mariana, o viitoare mireasa.

Targul de nunti de la Shopping MallDova gazduieste atat agentii full service, care pot organiza nunta in intregime – alegerea invitatiilor de nunta, selectarea si amenajarea salii, coordonarea meniului si pregatirea scenariului evenimentului, precum sunt Aura, Party Studio si Unica Mariaj -, cat si saloane de mariaj, companii specializate pe anumite produse si servicii pentru nunta, precum Nunta.md, Rosalinda, Smart-Car, Limo.md, Limusine Star, studioul video si foto Alexandru Streapunin, Foto Room, Leogrand Hotel and Convention Center, Manhattan Stil si SPA, magazinul Vis-à-vis etc.

Preturi promotionale la inchirierea rochiilor de mireasa

Saloanele de mariaj: Scarlet, Pronovias, Angelica, Royal, Mireasa Moderna, Natinelli, Royal, Alegria, Samira si agentia Unica Mariaj pun la dispozitia mireselor o gama diversificata de modele, prelucrate fie de designeri autohtoni, romani sau est-europeni. In mediu, preturile pentru inchiriere incep de la 150 de euro la Mireasa Moderna, de la 200 de euro la Unica Mariaj, de la 300 de euro la salonul Scarlet, de la 500 de euro la salonul VIP Royal etc. Pentru a se evidentia din multimea de oferte, unele saloane de mariaj ofera servicii suplimentare gratuite. Astfel, stilistii de la salonul de mariaj Scarlet asorteaza din timp fiecare rochie cu accesoriile potrivite dupa culoare, model si stil si atunci cand mireasa isi alege rochia, primeste si voalul, manusile, bijuteriile necesare. Agentia Unica Mariaj ofera mirilor consiliere gratuita in identificarea unui stil potrivit pentru nunta, care poate fi: Clasic, Hollywood, Glamour, Medieval, Butterfly.

Prezentare de moda: rochii de mireasa si de seara, colectia 2009

„O rochie de mireasa imbracata pe un manechin neinsufletit nu exprima adevarata ei frumusete, ramane si ea neinsufletita”, este de parere Ala, directoarea salonului de mariaj Scarlet. Pentru a „insufleti” rochiile si a reda chipul unei mirese adevarate, salonul a organizat, in cadrul targului, un fashion show, prezentand modele de rochii de mireasa si de seara din colectia 2009. Fiecare domnisoara care a defilat pe podium a exprimat un anumit stil: clasic, romantic si elegant.

La 6 septembrie, si Agentia de mariaj Unica Mariaj isi propune sa organizeze un fashion show pentru viitoarele mirese, care presupune prezentarea celor mai frumoase zece rochii din colectia 2009-2010. Toate modelele sunt creatiile designerilor romani si ale unui creator moldovean – Daniel Racovita. In cadrul fashion show-ului se va organiza si o tombola pentru spectatoare, care va finaliza cu extragerea a trei premii: trei certificate banesti in valoare de 100 de euro, 150 de euro si 200 de euro – reduceri pentru rochiile oferite de agentie. Protagonista evenimentului va fi Doina Sulac, care va prezenta cea mai frumoasa rochie din asortimentul agentiei, iar la final va sustine un recital si o sesiune de autografe.

Cat ne costa organizarea nuntii?

Pentru a raspunde la aceasta intrebare nu este de ajuns de a sti care sunt preturile la rochiile de mireasa. Mai sunt inca multe lucruri de care trebuie sa se tina cont. Cert este faptul ca in perioada Targului de nunti multi dintre participanti ofera reduceri considerabile sau pachete promotionale, ceea ce ar putea scadea semnificativ din bugetul nuntii. Am incercat si noi sa aflam care sunt costurile unor accesorii, produse si servicii necesare pentru organizarea unei nunti:

Invitatii de nunta: pretul unei invitatii de nunta este de la 5 lei la Nunta.md, de la 12 lei la Diana Popovici, care colaboreaza cu Party Studio. Invitatii VIP – intre 60 si 108 lei la Nunta.md, care mai ofera un serviciu unic pe piata autohtona – imprimarea textului pe invitatie cu aur sau argint. Costul imprimarii este de 5 lei si se adauga la costul invitatiei.

Casuta pentru adunarea banilor: arenda unei asemenea casute este de 150 de lei, vanzarea – 500 de lei la Nunta.md.

Marturii – cadouri pentru invitati: de la 10 lei pana la 30 de lei (din hartie si ceramica).

Cartea nuntii sau cartea pentru urari, unde fiecare invitat scrie o urare pentru miri sau o istorie legata de acestia: pretul variaza de la 250 pana la 482 de lei la Nunta.md, in functie de stil si model.

Servicii de transport pentru nunta: Smart-Car ofera un pret promotional de 250 euro pentru opt ore pentru doua automobile absolut inedite, care personifica mirele si mireasa. La acest pret, in perioada targului, se aplica o reducere de 10%. Aceeasi reducere e valabila si pentru iahtul companiei, care se afla pe iazul de la Danceni si este dat in chirie pentru organizarea sesiunilor foto si video. Costul unei ore de sesiune este de 250 de euro, asupra carora se rasfrange reducerea de 10%.

Servicii foto si video: costurile unui pachet de servicii foto standard variaza de la 175 pana la 225 euro, iar cele pentru crearea unui film de nunta – de la 280 la 450 de euro. Aceste preturi sunt valabile in studioul foto si video – Streapunin Alexandru.

Coafura, manichiura si machiaj, iar la dorinta si manichiura cu desene artistice, la salonul Manhattan Stil si SPA costa 1300 de lei pentru mirese. Pachetul de servicii pentru miri presupune: aranjarea parului, mini machiaj (corectarea partilor problematice ale fetei) si manichiura europeana si costa 400 de lei. Pe langa aceasta, mirii care sunt deserviti la acest salon primesc o reducere de 10% la oricare numar din hotelul Manhattan pentru petrecerea noptii de nunta.

Locatie pentru organizarea nuntii: Leogrand Hotel and Convention Center dispune de o sala impunatoare pentru organizarea nuntilor – Convention Center, cu o capacitate de 1000 de persoane, in stil teatral si 550 – in stil de banchet. Costul unui meniu pentru o persoana este de la 60 de euro si cuprinde si bauturile alcoolice si nealcoolice in cantitati nelimitate.

Asadar, cunoscand preturile aproximative la diverse servicii, nu ne ramane decat sa calculam bugetul nuntii si, venind la Targul de Nunti de la Shopping MallDova, sa pornim pregatirile pentru acest eveniment major din viata fiecaruia dintre noi.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *