IT&C

TRM – televiziunea Partidului Comunist, platita din banii nostri

„Mesagerul” de luni, 13 iulie, a pus pe post declaratia Consiliului Coordonator al Audiovizualului care cere echidistanta si un comportament corect din partea posturilor TV in campania electorala, dar intr-un mod total invers procedeaza „Moldova 1”, astfel ca Alianta „Moldova Noastra” este nevoita sa ofere o noua doza de „Antidot”.

Medicamentele se vor ieftini un pic, dar asta doar in farmaciile de stat, aflam din prima stire de la „Mesager”. Antidot: Medicamentele se ieftinesc, dupa ce timp de cativa ani guvernarea comunista a tot introdus la accize si impozite pentru produsele medicinale si activitatea farmaceutica, incat este mai ieftin sa rezervi un loc la Cimitirul „Doina”, decat sa te lecuiesti de raceala. In plus, devine si mai clar ca Familia Voronin doreste sa puna mana si pe farmaciile care inca nu-i apartin. Dupa ce a introdus diverse cerinte, controale si verificari, au decis sa falimenteze farmaciile private prin micsorarea preturilor.

In sase din cele opt stiri despre partidele politice din rubrica „Alegeri 2009” este criticata direct sau indirect Opozitia si doar in patru din sapte stiri de conflict „Mesager” ofera si o alta sursa. De regula, insa, face aceasta doar cand sunt criticati comunistii. Astfel, numai echilibru si echidistanta nu putem vedea la „Moldova 1”. In schimb, „Mesager” transmite o stire ampla si fara a oferi dreptul la replica de la conferinta comsomolistilor, care au laudat din rasputeri activitatea comunistilor in domeniul tineretului. Antidot: Singurul program al comunistilor pentru tineret, implementat cu succes, a fost izgonirea acestora din tara ca sa faca un ban peste hotare, pentru ca aici nu-si pot fauri un viitor. Acum, ei nu pot nici sa se mai intoarca inapoi, nici sa formeze si sa educe o familie si nici chiar sa voteze pentru parlamentul pe care tot ei, cu banii trimisi acasa, il intretin. Daca acesta este programul pentru tineret elaborat de comunisti, atunci merita toata lauda, pentru ca l-au realizat in ritm de cincinal… O noutate in „Mesager”-ul de luni este ca nu l-am vazut pe vicepremierul Rosca. Sau nu mai are subdiviziuni pe care sa le convoace in sedinta sau „Antidotul” oferit de AMN incepe sa-si faca efectul…

Achitat din fondul electoral AMN

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *