Actualitate

Uită de mersul la sală sau de alergat. Acesta este sportul care arde cele mai multe calorii

Mersul la sală sau alergatul prin parc sunt activitățile fizice pe care oamenii care vor să piardă câteva kilograme le fac în mod frecvent. Chiar dacă sunt preferate de foarte multe persoane, specialiștii recomandă un alt sport pentru a atinge silueta de vis, potrivit dailymail.co.uk. 

Boxul, sportul care arde cele mai multe calorii

Boxul este sportul care arde cele mai multe calorii și care te poate ajuta să îți tonifiezi musculatura. O oră de stat în ring te va ajuta să pierzi 800 de calorii. În plus, acest sport îți lucrează intens aproape toți mușchii, ceea ce va face ca aspectul tău fizic să se îmbunătățească vâzând cu ochii. Boxul are un asemenea efect asupra organismului datorită faptului că el reprezintă un antrenament intens.

Ședințele de squash reprezintă o altă modalitate de a te menține în formă. Acest sport implică o rapiditate foarte mare. Squash-ul de joacă în echipe și este asemănător cu tenisul, numai că implică o activitate fizică mult mai intensă. Acest sport duce la pierderea a 748 de calorii într-o oră.

Pe lângă aceste antrenamente fizice, specialiștii recomandă și un regim alimentar echilibrat. Combinate, cele două dau cele mai bune rezultate și favorizează pierderea unui număr record de kilograme, într-un timp relativ scurt.

avantaje.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *