Timpul.md

Horoscop 10 Iunie 2021 | 06:40

Ultima cifră din ANUL nașterii: secretul nebănuit al destinului nostru

 Puțini știu ce importanță majoră joacă această cifră pentru destinul nostru și cum ne influențează de fapt. Este un număr care oferă informații relevante și care ne poate ajuta atunci când vrem să tragem linia și să facem o evaluare sau să luăm o decizie privind drumul pe care vrem să-l urmăm în viață. Te invităm să descoperi mai jos ce semnificație majoră are ultima cifră din anul nașterii și ce caracteristici esențiale scoate la iveală!

Ultima cifră din anul nașterii are o importanță uriașă în ceea ce privește destinul nostru. Altfel spus, acest număr dezvăluie date esențiale despre viața și evoluția unei persoane.

Valeriu Pănoiu, cunoscut astrolog și numerolog, a vorbit în cadrul emisiunii Vorbește Lumea de la PRO TV despre rolul major pe care îl are ultima cifră din anul nașterii, notează stiridinlume.ro.

Ultima cifră a anului de naștere este importantă pentru că marchează niște generații. Toate persoanele născute la interval de 10 ani vor avea aceeași cifră în coada anului nașterii. Există astfel niște trăsături comune. Practic vorbim despre niște generații numerologice, Valeriu Pănoiu.

În materialul următor, veți regăsi o intepretare specifică pentru fiecare număr cuprins între 0 și 9. Care sunt punctele forte ale oamenilor, în funcție de ultima cifră a anului lor de naștere, și care este lecția importantă pe care trebuie să o învețe în viață.

Cifra 0, la finalul anului de naștere
Cifra 0 simbolizează începutul și sfârșitul, pentru că 0 presupune ciclicitate, șarpele care își mușcă coada din simbolistică și metafică. Ținând cont de aceste aspecte, putem spune că cei născuți într-un an cu această terminație, sunt foarte energici, hotărăți. Sunt oamenii care trec întotdeauna peste obstacole, nu acceptă refuzuri, pretexte, piedici.

Dezavantajul este că obișnuiesc să nu termine lucrurile pe care le încep. Iar dacă ajung în situații toxice sau intră în contact cu aspecte de așa natură, de regulă nu ajung să finalizeze lucrul respectiv.

Lecția în viață pentru acești oameni este să învețe că lucrurile ajung la un moment dat la final, chiar dacă asta înseamnă că nu trebuie ca ei să ajungă neapărat la capătul drumului. Spre exemplu, dacă sunt într-o relație toxică, nu trebuie să rămână acolo, ci să ia o decizie potrivită pentru binele și evoluția lor.

Pe scurt, dacă intră pe un drum și ajung să realizeze că nu este locul lor acolo, atunci nu trebuie să rămână, ci să închidă cumva situația respectivă la momentul oportun.Cifra 1, la finalul anului de naștere
Cei care s-au născut într-un an care are cifra 1 la final sunt oameni foarte independenți. Se descurcă foarte bine pe cont propriu și au această capacitate de a funcționa ca niște locomotive. Cifra 1 joacă rolul de lider, este numărul deschizătorului de drumuri, care îi trage pe ceilalți după el.

Întotdeauna tinde să caute soluții noi, originale, în dorința de a inventa sau de face inovații. Nu se bucură întotdeauna de popularitate tocmai prin prisma faptului că este un număr destul de exclusivist, așa că nu oricine poate să-l înțeleagă.

De regulă, cei care au această cifră la finalul anului de naștere au o preocupare specială, niște abilități specifice unei nișe. Nu funcționează pe gustul publicului larg, ci pe o anumită categorie de oameni. Dacă vor reuși să înțeleagă acest aspect și să se adreseze unui anumit grup, pot cunoaște succesul.

Cifra 2, la finalul anului de naștere
Cifra 2 vorbește despre acei oameni care nu sunt neapărat independenți. În astrologie, cifra 2 simbolizează Luna, care este caldă, protectoare.

Numărul 2 tinde să se asocieze cu alți oameni. De aici și dificultatea numărului 2 de a părăsi relațiile care nu funcționează. Ei nu vor să iasă din zona de confort. Aceștia intră într-o rutină și obișnuință și le este greu să se elibereze de trecut.

Le vine destul de greu să lase în urmă ce nu li se mai potrivește.

Ei merg înainte, fără să mai facă vreo evaluare, fără să țină cont sau nu de modul în care îi ajută unele lucruri să funcționeze. Funcționează prin înlocuiere. Ca să iasă dintr-o relație, ei intră într-o altă relație.

Cifra 3, la finalul anului de naștere
Oamenii, care sunt născuți într-un an care se termină cu cifra 3, nu au limită în cunoaștere. Ei consideră întotdeauna că nu este suficient ce știu sau că au destul.

Ei merg pe ideea că trebuie să înțeleagă mai mult, să descopere mai mult, să mai facă un curs, să mai învețe ceva.

Sau au tendința de a acumula în exces. În ideea de a avea încă o casă, mașină și tot așa. Ideea este că acumularea poate să întreacă limita necesității.

Nu este totul în viață numai despre a acumula și a aduna. Din când în când este indicată o curățenie tocmai pentru a face loc unor lucruri și oportunități noi.

Ca să se mai întâmple și alte lucruri bune în viața ta, trebuie să le faci de fapt loc. Acumulând în exces, indiferent că este vorba de planul intelectual, emoțional sau material, acești oameni au tendința de a-și sufoca viața. Trebuie să mai elibereze din spațiu pentru a se bucura și de alte lucruri frumoase și interesante.Cifra 4, la finalul anului de naștere
Cei care au la finalul anului de naștere cifra 4 sunt niște oameni foarte responsabili.

4 vorbește despre acei oameni care știu foarte bine ce au de făcut. De altfel, persoana care are cifra 4 la finalul anului de naștere se poate descrie ca fiind o fire tipicară, critică.

Este așadar un spirit foarte critic, având tendința de a-i tachina pe ceilalți, de a găsi defecte. Sunt acei oameni care au ceva de comentat, de spus ceva în contradictoriu. Acel om care se luptă mereu și are întotdeauna ceva de zis.

Cifra 5, la finalul anului de naștere
Oamenii care s-au născut într-un an cu 5 la final sunt predispuși la schimbări, nestatornici. Plimbările, deplasările sunt pe ordinea preferințelor lor.

Preferă discuțiile și întâlnirile față-n față. Nu suportă să fie ținuți în lesă, nu pot sta locului, le place să călătorească, să intre în contact cu oamenii.

Așadar avem de a face cu niște oameni axați pe relații, schimbări, o activitate continuă, agitație, curiozitate.

Cifra 6, la finalul anului de naștere
Persoanele care s-au născut într-un an cu cifra 6 la final sunt axate pe armonie și comoditate.

Sunt oamenii care funcționează după principiul plăcerii. Ei trăiesc fix așa cum le place lor și fac în principiu doar ce la place. Sunt însă foarte responsabili, protectori, grijulii, foarte buni consilieri.

Sunt foarte apropiați de oameni, de familie. Le place să ofere sfaturi și îndrumări, chiar și atunci când nu le sunt solicitate aceste lucruri.

Cifra 7, la finalul anului de naștere
Cifra 7, la finalul anului de naștere, are în vedere acei oameni care sunt gânditori și visători. Sunt acei oameni care vor să fie lăsați în lumea lor.

Au un spațiu personal foarte mare și își doresc să fie lăsați în pace. Detestă să le spună cineva ce să facă. Le place să dispună de timpul lor.

În ciuda acestui aspect, le place să le spună ei altora ce să facă.

În general, atunci când nu vor să abordeze anumite subiecte sau ipostaze, evită lucrurile respective, se eschivează, găsesc ei o soluție, își găsesc o altă ocupație.

Sunt analitici, înțelepți. Dobândesc o intuiție nativă foarte dezvoltată și văd lucrurile întotdeauna de sus. Pot să facă o sinteză concisă și relevantă, în urma unei observații ample, axându-se fix pe esențialul temei respective.

Sunt oameni pătrunzători și profunzi în interpretările lor.

Pe de altă parte, este important de menționat faptul că numărul 7 joacă rolul de specialist. În aceeași situație se regăsește și cifra 8.Cifra 8, la finalul anului de naștere
Persoanele născute într-un an cu cifra 8 la final au o înclinație spre o poziție de putere sau de autoritate. Cuvintele cheie care descriu cel mai bine aceste persoane sunt autoritatea și renașterea.

Acești oameni obișnuiesc să impună respect și au tendința de a-i ține la distanță pe ceilalți. Ca și în cazul numărului 7, și cifra 8 joacă rolul de specialist. Acest individ, născut într-un an cu o asemenea terminație, rebuie să fie stăpân pe un domeniu. La el vin oamenii să ceară o părere finală.

Cei care au această cifră, la finalul anului de naștere, nu au o viață liniară, sunt predispuși la transformări, la reinventări. Tot timpul trebuie să o ia de la capăt.

Cifra 9, la finalul anului de naștere
Cei care s-au născut într-un an cu cifra 9 la final sunt foarte sociabili. Ei sunt deschiși către public, vor expunere publică, își doresc să aibă de-a face cu toată lumea.

Este important de menționat un aspect esențial despre acești oameni. Având în vedere că 9 este un număr pragmatic, prin urmare cei care sunt născuți într-un an cu această terminație își urmăresc întotdeauna interesul. Dar asta îi ajută să se concentreze foarte bine pe scopul lor.

De altfel, reușesc să-i adune împreună pe ceilalți, ceea ce denotă o altă carecteristică a lor. Sunt foarte buni organizatori. Găsesc un pretext pentru a aduce oamenii sub aceeași cupolă. Le iese de minune acest lucru.

Cum se îmbină astrologia cu numerologia

Putem face o corelație între numelogie și astrologia chinezească. În astrologia chinezească este foarte ușor de reperat dacă cineva este născut într-un an din cele 5 elemente (apă, foc, pământ, aer și metal), susține specialistul Valeriu Pănoiu.

Descoperă ce element caracterizează de fapt ultima cifră din anul nașterii!

Elementul redat de ultima cifră a anului de naștere:

0 sau 1, anul este reprezentat de elementul Metal
2 sau 3, anul este reprezentat de elementul Apă
4 sau 5, anul este reprezentat de elementul Lemn
6 sau 7, anul este reprezentat de elementul Foc
8 sau 9, anul este reprezentat de elementul Pământ

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus