Timpul.md

Actualitate 5 Martie 2019 | 09:24

Ultima imagine cu solistul The Prodigy în viață. Motivul pentru care s-ar fi sinucis

Keith Flint, solistul The Prodigy, s-a sinucis la doar câteva zile după ce s-a despărțit de soția sa și și-a scos casa la vânzare, transmite presa britanică.

Keith Flint avea 49 de ani şi a fost găsit fără viaţă, luni dimineaţă în casa lui din Dunmow, Essex. Liam Howlett, component al trupei The Prodigy, a confirmat luni că vocalistul Keith Flint, colegul său de trupă, s-a sinucis..

Publicațiile britanice au publicat o imagine cu Flint, dar ar fi ultima cu el în viață. Artistul a fost fotografiat sâmbătă dimineață în timp ce participa la un maraton într-un parc.

Un jurnalist care a participat la maraton a publicat imaginea pe Twitter, alături de mesajul: ”Vești triste despre Keith Flint, la doar două zile după ce a fost văzut într-o formă foarte bună și bine dispus la maratonul Chelmsford Parkrun.”

Conform Daily Mail, Flint ar fi intrat în depresie după ce s-a despărțit de soția sa de origine japoneză, Mayumi Kai, și a fost nevoit să-și scoată la vânzare locuința din Essex.

Mai mult, The Sun scrie că după despărțire ar fi început să ia droguri din nou.

Membrii trupei The Prodigy şi-au exprimat într-un comunicat “starea profundă de şoc şi tristeţe” faţă de moartea lui Flint, pe care l-au considerat “un pionier, un inovator şi o legendă” a muzicii.


Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus