Timpul.md

Actualitate 10 Octombrie 2018 | 11:00

ULTIMA ORĂ /// Prima victimă a Silviei Radu - directorul Agenției Naționale de Sănătate Publică și-a dat DEMISIA

O informație pe surse ne-a parvenit azi la redacție. Doamna Elena Palanciuc, directorul Agenției Naționale de Sănătate Publică, și-a dat azi demisia de la conducerea instituției. 

După ce angajații Agenției s-au plâns săptămânile trecute că salariile nu au fost plătite de două luni, a fost nevoie de intervenția ministrei ca situația să fie rezolvată. Au fost detașați contabili din alte structuri ale ministerului pentru a-i ajuta pe angajații Agenției Naționale de Sănătate Publică la calcularea salariilor. După câteva zile, situația a fost rezolvată și oamenii au început să își primească salariile. Se pare însă că toată povestea creată nu a fost pe placul Silviei Radu, care a avut o reacție dură la adresa doamnei Palanciuc. Surse apropiate Agenției ne-au precizat că directoarea a fost supărată că a fost acuzată de prost management și acesta ar putea fi motivul supărării.

Înainte de a câștiga concursul pentru funcția de director al Agenției Naționale de Sănătate Publică, Elena Palanciuc a fost director al IMSP Spitalul Raional Orhei.

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale nu a comunicat public despre această demisie.

TIMPUL.MD 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus