Ultima oră

Ultimele 24 de ore: 7 accidente grave, 9 persoane traumatizate

Ofiţerul de presă al serviciului, Liliana Puşcaşu, a comunicat, într-o conferinţă de presă, că în această dimineaţă în Soroca 40 de oameni au rămas blocaţi în 2 autocare şi 10 automobile în satele Varniţa şi Ţipalova. După circa o oră salvatorii au efectuat lucrări de tractate a autoturismelor şi a autocarelor. Pe traseul Puhopi-Căinari-Sălcuţa 8 oameni au rămas blocaţi într-un microbuz. În Căuşeni autobuzul de pe ruta Chişinău-Talmaza, cu 26 de pasageri, şi-a putut continua drumul doar după intervenţia salvatorilor. Pe traseul Chişinău-Căuşeni un automobil cu 3 persoane, printre care şi un copil, s-a defectat. Salvatorii au tractat automobilul până la destinaţie.

În 24 de ore au avut loc 7 accidente grave, cu 9 persoane traumatizate şi 181 de accidente fără victime, dintre care 142 sunt în Chişinău. Pe data de 26-27 ianuarie se menţine Cod Galben de ninsori şi viscol. Duminică, 27 ianuarie, vântul va bate cu ntensitate, 15-20 metri pe secundă.

La acest moment drumuri naţionale blocate nu sunt. Sunt impracticabile însă mai multe drumuri locale. În raionul Leova sunt blocate drumurile în14 localităţi, iar în raionul Anenii Noi –  în 8 localităţi. Patru localităţi din 3 raioane sunt deconectate parţial de la energia electrică: Căuşeni, Taraclia şi Basarabeasca.
 
Sursa: info-prim.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *