Timpul.md

Actualitate 23 Noiembrie 2018 | 14:45

Un consilier al lui Dodon îl întreabă pe Năstase ce crede despre o coaliție cu PSRM

Un consilier al președintelui Igor Dodon îl întreabă pe liderul PPDA, Andrei Năstase ce crede acesta despre o posibilă coaliție dintre PPDA și PSRM după alegerile parlamentare din anul trecut. 

Ernest Vardanean, membrul Comisiei pentru mass-media și comunicare de pe lângă președinte, a rugat ca această întrebare să-i fie adresată astăzi lui Năstase, care va merge la emisiunea Glavnoe de la TVC21.

”Este gata Andrei de ”o coaliție de situație” cu PSRM pentru o luptă comună cu PDM? Cam cum a fost la PLDM și PCRM în primăvara anului 2013”, a rugat-o Vardanean pe moderatoarea emisiunii să-l întrebe pe liderul PPDA.

”Roagă-l să răspundă maximal obiectiv, fără atacuri la persoană. Și dă-i de înțeles că acest scenariu este examinat în unele capitale imnteresante la vest de râul Prut”, a scris Vardanean pe Facebook.

Despre o posibilă coalițe dintre PPDA și PSRM a vorbit aseară și președintele PPE, Iurie Leancă. Acesta a declarat la postul de televiziune N4 că Igor Dodon și Andrei Năstase sunt „oportuniști” și a spus că nu l-ar mira dacă cei doi ar face coaliție după alegerile parlamentare. „De dragul puterii ar putea să facă mai multe compromisuri. Amintiți-vă cum protestau împreună în piață”, a spus Leancă. 


Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus