Actualitate

Un cuplu a murit în accidentul aviatic din Iran, la o săptămână de la nuntă

Printre cele 176 de persoane care și-au pierdut viața, erau și Arash Pourzarabi și Pouneh Gorji, doi tineri care s-au căsătorit chiar pe data de 1 ianuarie în Teheran, alături familia și prietenii lor, informează elle.ro, potrivit CNN.„Este devastator și șocant. Este un moment tragic”, a declarat Reza Akbari, președintele Iranian Heritage Society of Edmonton și un apropiat al celor doi. Pe lângă asta, el a mai spus că cel puțin opt victime erau apropiați de ai lui.

Amir Forouzandeh, un alt apropiat al cuplului, a declarat pentru CTV News un mesaj prin care își transmite durerea în urma pierderii celor doi.

„Au fost cei mai buni oameni pe care îi cunoșteam.” Mai mulți dintre cunoscuții lor transmit mesaje de condoleanțe prin intermediul aplicației Telegram, care este destul de cunoscută și folosită în Iran. Sima Hamzehloo, o prietenă a lui Gorji, a declarat că ea era o femeie inteligentă, talentată și politicoasă prin intermediul unui mesaj pe contul ei de socializare. „Deși ai vrut să pleci pentru o viață mai bună, Orientul Mijlociu a fost cel care nu te-a lăsat să faci asta”, a scris Sima.

Imediat după tragedie, pe conturile lor de socializare au apărut mai multe imagini, dar și mesaje prin care atât apropiații, dar și persoanele care nu i-au cunoscut personal își prezintă condoleanțele. Printre imagini se numără și cea din ziua nunții, în care Gorji purta o rochie de mireasă cu umerii goi, iar Arash un costum negru, cei doi părând extrem de fericiți în acea zi.

Arash Pourzarabi și Pouneh Gorji au studiat informatica la Universitatea din Alberta, iar conducerea este șocată de această veste. De asemenea, alți zece studenți, dar și absolvenți ai facultății și-au pierdut viața în urma acestei tragedii. „Suntem îndurerați în urma pierderii colegilor, profesorilor și mentorilor. Vom simți lipsa lor mulți ani de acum înainte,” conform unui comunicat transmis de conducerea facultății. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *