Actualitate

Un liceu din oraşul Ştefan Vodă a fost reparat cu susţinerea judeţului Dâmboviţa

„Este o mare realizare comună, care va avea continuitate, pentru că investiţiile nu se opresc aici. Prin intermediul Ministerului Educaţiei, Cercetării şi Culturii suntem finanţaţi cu 12 milioane de lei pentru continuarea lucrărilor în două blocuri de studii, sălile de festivităţi şi de sport”, a menţionat Nicolae Molozea, preşedintele raionului Ştefan Vodă.

La eveniment a fost prezent şi senatorul român Adrian Ţuţuianu, care a stat la temelia stabilirii relaţiilor de înfrăţire între cele două unităţi teritorial-administrative. “Este o bucurie să asistăm la acest eveniment care marchează, dincolo de inaugurarea acestei instituţii de învăţământ, relaţia de suflet ce datează de cinci ani între judeţul Dâmboviţa şi raionul Ştefan Vodă”, a subliniat senatorul.

La rândul său, Alexandru Oprea, preşedintele Consiliului judeţean Dâmboviţa, a apreciat spiritul de cooperare al celor care s-au implicat în valorificarea investiţiei de la LT “Ştefan Vodă” şi au depus eforturi care au făcut posibilă reabilitarea acestui edificiu.

Raionul Ştefan Vodă a stabilit relaţii de înfrăţire cu judeţul Dâmboviţa în anul 2012. În luna iulie din anul trecut administraţiile localităţilor înfrăţite au semnat un program de finanţare, potrivit căruia Consiliul judeţean Dâmboviţa (România) a contribuit cu circa 200 mii de euro pentru reparaţia capitală a Liceului Teoretic “Ştefan Vodă” din centrul raional. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *