Timpul.md

Ultima oră 25 Mai 2016 | 22:49

Un magazin de construcții din Piaţa Centrală a luat foc

15 autospeciale de pompieri se află în centrul capitalei unde un magazin de construcții a luat foc. Magazinul se află pe teritoriul pieței centrale din Chișinău.

(UPDATE 23:14) Purtătorul de cuvânt al DSE, Liliana Pușcașu: Apelul a parvenit la 21:43. Incendiul are loc pe strada Varlaam 63. Inițial s-au deplasat 6 mașini de intervenție, acum la fața locului sunt 15 mașini și peste 60 de pompieri și salvatori. Nu au fost raportate victime. Ard peste 300 de metri pătrați. Este un incendiu de gradul trei. Pompierii mențin incendiul sub control.

(UPDATE 22:40) Potrivit purtătorului de cuvânt al DSE, Liliana Pușcașu, la fața locului sunt 60 de pompieri, 15 autospeciale și trei autoscări. Focul s-a extins pe o suprafață de 300 de metri pătrați.

(UPDATE 22:35) Incendiul a fost localizat dar încă arde cu flacară deschisă. Potrivit martorilor, se aud mai multe bubuieturi de la firele de curent electric(22:17) Incendiu în centrul Capitalei. O hală din Piaţa Centrală a luat foc. La faţa locului au intervenit pompierii şi oamenii legii.

Incendiul s-a produs pe strada Mitropolitul Varlaam, în jurul orei 21:40.
Potrivit pompierilor, există pericolul ca flăcările să se extindă. Vom reveni cu detalii.

Sursa: Publika.md FOTO: Facebook // Iris Cretu

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus