Social

Un ONG a organizat un eveniment de colectare a banilor pentru un azil de câini

„Scopul acestui eveniment a fost de a ajuta un adăpost de câini „Laica” din comuna Ciorescu. Motivul este că în Chișinău sunt foarte multe persoane, care sponsorizează diverse adăposturi de câini, în schimb ei uită că în sate la fel este nevoie de ajutor. De aceea, am hotărât să facem un prim pas și să ajutăm la colectarea banilor, datorită tinerilor talentați”, a declarat Ana Maria Neagu, Coordonatoarea Clubului Social Cultură și Sport al LTM.

Programul evenimentului includea cântece la ghitară și dansuri. Tinerii au cântat împreună ținând în mâini pancarte cu mesaje de îndemnare la ajutor pentru animalele de la adăpost.

„Vrem să ajutăm acest azil. Dorim ca prin cântece să atragem atenția oamenilor, să vadă pentru ce noi colectăm acești bani și care este importanța acestui eveniment. Sperăm ca ceea ce facem aici va avea impact și oamenii vor fi dispuși să doneze”, a menționat Maria Miron membră Ligii Tineretului din Moldova.

Eugen Popa, un vizitator la eveniment a decis să ofere un ajutor financiar pentru cauza tinerilor. „Nu este o sumă mare, dar sper să le reușească tinerilor să colecteze suma necesară”, a afirmat Eugen Popa vizitator.

Timpul.md

Daria Rusu,
stagiară

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *